SpiderMan Miles Morales 4

Kniha: SpiderMan Miles Morales  4 - Brian Michael Bendis
Katalógové číslo: 350455 viac »
15,06

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: SpiderMan Miles Morales 4

The Sinister Six reborn! Miles Morales' world has been shaken up lately, but nothing compares to what the mysterious Iron Spider and his new group of super villains are about to do. Sandman, Hobgoblin, the Spot, Electro and Bombshell(?!) have united - to make Spider-Man's life a living hell! And unfortunately for those closest to our hero, it's not just his life that's going to get obliterated. Miles' friend Lana has been through so much and grown into a hero. But with her mother, Bombshell, on the Sinister Six, things look set to blow up for her - in a bad way! Miles faces his greatest challenge yet - as writer Brian Michael Bendis bids a fond farewell to one of his most beloved creations! What legacy will he leave for Miles Morales, Spider-Man? COLLECTING: SPIDER-MAN (2016) #234-240
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
350455
Názov
SpiderMan Miles Morales 4
EAN/ISBN
9781302905989
Forma
Mäkká
Autor
Brian Michael Bendis
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
168 x 258 mm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
SpiderMan Miles Morales 4 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.