365 Days of Drawing

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: 365 Days of Drawing
Katalógové číslo: 349971 viac »
18,42

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: 365 Days of Drawing

Get lost in your creativity with 365 Days of Drawing, a thoughtful and inspiring art journal designed to help you carve out moments of self-expression. Lorna shows you that drawing does not have to be scary - it can be done with any materials, in any colour, in any style and can be done anywhere. Each activity has been given a loose category: imagination, tutorial, relaxation, colour theory and observational, so that you can practice a broad range of drawing skills.Each 'theme' is designed to expand your creative skills and spark the artist within. With helpful prompts and pages that encourage you to try new materials to draw with, 365 Days of Drawing is guaranteed to stir your imagination and put a little creativity into every single day.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
349971
Názov
365 Days of Drawing
EAN/ISBN
9781784881955
Forma
Mäkká
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
172 x 215 mm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
365 Days of Drawing zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.