Zrada rytiera Andreasa

Miroslav Majerník

SVK Slovensky Miroslav Majerník2018/11

Kniha: Zrada rytiera Andreasa - 1. vydanie - Miroslav Majerník
Katalógové číslo: 348849 viac »
Ušetríte až 1,60 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,30
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zrada rytiera Andreasa

Autor v cykle piatich beletrizovaných dobrodružných príbehov, na základe menej známych skutočných historických udalostí, podáva plastický obraz o živote svojich hrdinov, mocných a bohatých, chudobných i bezvýznamných, ktorí ovplyvnili beh dejín na terajšom východnom Slovensku v období od 15. do začiatku 20. storočia. Je to pohodové čítanie pre všetky vekové kategórie, ktoré majú rady vzrušenie popretkávané láskou, intrigami, zradou, späté s napätím a poznaním vlastnej histórie. Deje príbehov majú historický základ a odvíjajú sa od skutočných udalostí, ktoré sa odohrávali v malom mestečku, jeho mocnom kamennom hrade a v podhradí, na terajšom severovýchode Slovenska, v jeho bývalých historických župách, odkiaľ prenikali do významných kráľovských miest a opevnených hradov mocných feudálnych rodov vtedajšieho uhorského kráľovstva. Autorovi sa podarilo vystihnúť dobové reálie, v ktorých dominuje spojenectvo ľudí veriacich v dobro, čestnosť a zmysel pre povinnosť, ale nevyhýba sa ani takým zákernostiam, ako je podlosť, zrada a vražda, ktoré v boji o moc a bohatstvo platia, žiaľ, aj v súčasnej rozdelenej spoločnosti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
348849
Názov
Zrada rytiera Andreasa
EAN/ISBN
9788057003229
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Miroslav Majerník
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
260
Rozmer
208×132×25 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zrada rytiera Andreasa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.