Slovenský jazyk pre 3. ročník základných škôl (zošit pre učiteľa - pracovný zošit)

Dana Kovárová

SVK Slovensky Orbis Pictus Istropolitana2017

Kniha: Slovenský jazyk pre 3. ročník základných škôl (zošit pre učiteľa - pracovný zošit) - Dana Kovárová
Katalógové číslo: 347783 viac »
7,53

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Slovenský jazyk pre 3. ročník základných škôl (zošit pre učiteľa - pracovný zošit)

Zošit pre učiteľa k pracovnému zošitu Slovenský jazyk pre 3. ročník ZŠ je pre učiteľa podporou na hodinách. Publikácia ponúka učiteľovi plný komfort pri práci s pracovným zošitom. Učiteľ v ňom nájde správne riešenia úloh a návrhy možných riešení, čo mu uľahčí nielen prípravu na hodiny, ale bude mu i pomôckou pri samotnej výučbe. Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 3. ročník ZŠ, šitý na mieru štátnej učebnici, ponúka inovatívny spôsob práce, pri ktorom si žiaci precvičujú pravopisnú, morfologickú, lexikálnu i textotvornú kompetenciu. Pracovný zošit spĺňa požiadavky iŠVP a pri jeho príprave autorky zohľadnili aj potreby deti so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami. Súčasťou pracovného zošita sú i časti Otestuj sa, prostredníctvom ktorých sa žiaci zoznamujú s testovacími úlohami. Pracovný zošit je naplnený z kvantom zaujímavých úloh na dopĺňanie, spájanie či hľadanie pravopisných javov. Rovnako podnecuje kreativitu žiakov pri práci s textom a ich kognitívne kompetencie rozširuje v náročnejších úlohách. Okrem toho v nich možno nájsť aj explanáciu problematických pravopisných javov a ich precvičovanie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
347783
Názov
Slovenský jazyk pre 3. ročník základných škôl (zoš
EAN/ISBN
9788081205156
Forma
zošitová
Autor
Dana Kovárová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
64
Rozmer
160×240
Hmotnosť
0,12
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovenský jazyk pre 3. ročník základných škôl (zošit pre učiteľa - pracovný zošit) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.