12 pravidiel pre život

Liek na chaos

Jordan B. Peterson

SVK Slovensky TATRAN2018/10

Kniha: 12 pravidiel pre život - Liek na chaos - 1. vydanie - Jordan B. Peterson
Katalógové číslo: 346134 viac »
Ušetríte až 5,79 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,11
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: 12 pravidiel pre život

Liek na chaos

Uznávaný klinický psychológ Jordan Peterson významne ovplyvnil súčasné chápanie osobnosti. Vďaka jeho prednáškam o Biblii, ľúbostných vzťahoch, či mytológii, ktoré oslovili desiatky miliónov ľudí, ho možno zaradiť medzi najpopulárnejších mysliteľov na svete. V dobe nevídaných zmien a polarizujúcej politiky našiel jeho priamy a osviežujúci odkaz o dôležitosti osobnej zodpovednosti a starovekej múdrosti odozvu na celom svete.

V tejto knihe ponúka dvanásť dômyselných a praktických princípov pre zmysluplný život, ktoré nás nabádajú, aby sme si upratali vo vlastnom dome skôr, než začneme kritizovať iných, alebo aby sme sa porovnávali so svojím včerajším ja, nie s dnešným ja niekoho iného. Ukazuje nám, že sa nemáme snažiť dosiahnuť šťastie. Namiesto toho musíme hľadať zmysel nielen pre zmysel samotný, ale aby sme unikli pred utrpením, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou nášho života.

Peterson vychádza z jasných príkladov zo svojej klinickej praxe i osobného života, z prvotriednych poznatkov psychológie a filozofie a ponaučení plynúcich z najstarších mýtov a príbehov ľudstva a pozýva čitateľa na neopakovateľnú intelektuálnu cestu. 12 pravidiel pre život je pútavá, inšpiratívna kniha, ktorá ponúka liek na chaos v našich životoch: nesmrteľné pravdy aplikované na naše súčasné problémy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346134
Názov
12 pravidiel pre život
Podnázov
Liek na chaos
EAN/ISBN
9788022209489
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jordan B. Peterson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
380
Rozmer
147×229
Hmotnosť
0,63
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
12 pravidiel pre život zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.