Polnočný klenot

Diamantový dvor 2

Richelle Mead

SVK Slovensky SLOVART2018/10

Kniha: Polnočný klenot - Diamantový dvor 2 - Richelle Mead
Katalógové číslo: 343228 viac »
Ušetríte až 2,95 € z bežnej ceny 13,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Diamantový dvor
Diamantový dvor
Titul je zaradený v tejto sérii
11,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Polnočný klenot

Diamantový dvor 2

Richelle Mead, autorka megaúspešnej série Upírska akadémia, stvorila aj tri príbehy mladých žien s nezvyčajnými osudmi, ktoré sa pretnú práve na Diamantovom dvore.

V druhom diele sa vďaka novej rozprávačke Mire, dievčaťu, ktoré sa odvážilo bojovať za svoju slobodu, ponoríte do temného politického podsvetia Cape Triumphu. Vojna donútila Miru opustiť domovinu a nájsť si miesto v novej krajine, ktorá sa k nej však správa nevľúdne. Vrtkavý osud jej dopraje príležitosť uniknúť z nepriateľského sveta a pridať sa k Diamantovému dvoru, ktorý je školou a zároveň obchodnou spoločnosťou. Chudobné dievčatá v nej dostávajú príležitosť zmeniť sa na dámy z vyššej spoločnosti a neskôr si nájsť mocných a bohatých manželov v Novom svete. Mira však aj tu naráža na urážky, a to nielen od dievčat z Diamantového dvora, ale aj od nápadníkov – mužov, ktorým by sa jedného dňa mala oddať. Nájde si však aj skutočné priateľky – otvorenú služobnú Adelaide a ambicióznu práčku Tamsin. Vo dne robí, čo sa od nej očakáva, učí sa etiketu a zvyky, ktoré jej pomôžu získať anonymitu. No v noci sa vydáva na iné chodníčky – a ak niekto odhalí, čo robí, môže ju to na najvyššom súde v Adórii stáť to najcennejšie.

Polnočný klenot je výnimočný príbeh dievčaťa, ktoré nemá veľa možností, no odvážne si vytvorí nové, nájde lásku, vášeň, celoživotné priateľstvo a možno aj cestu k slobode.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
343228
Názov
Polnočný klenot
Podnázov
Diamantový dvor 2
EAN/ISBN
9788055631592
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Edícia
Knihy pre mladých
Rozsah
416
Rozmer
145×230 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Polnočný klenot zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.