V tieni zeme

Kedy skončí séria záhadných úmrtí?

Roland Oravský

SVK Slovensky Artis Omnis2018/09

Kniha: V tieni zeme - Kedy skončí séria záhadných úmrtí? - 1. vydanie - Roland Oravský
Katalógové číslo: 341169 viac »
Ušetríte až 1,86 € z bežnej ceny 11,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,04
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: V tieni zeme

Kedy skončí séria záhadných úmrtí?

Niektoré tajomstvá je lepšie neprebúdzať.

Raketoplán s bežným nákladom na kolonizovanú planétu sa náhle odmlčí a nedarí sa s ním nadviazať spojenie. Počítačový systém ho automaticky nasmeruje späť na medzinárodnú stanicu, umiestnenú na Mesiaci. Celú záležitosť preberajú dvaja vyšetrovatelia zo Zeme, no namiesto štandardne očakávaných záverov zistia šokujúce fakty. V hlbinách vesmíru došlo k strašným udalostiam, ktoré nevedia vysvetliť ani špičkoví vedci. Vyšetrovací tím je v slepej uličke. Zlo sa začne šíriť, akoby nestačilo, že Európe hrozí nová vojna. Narastá panika a hlavný vyšetrovateľ stráca akúkoľvek istotu. Pohráva sa s ním vlastná myseľ alebo je naozaj svedkom niečoho, čo je mimo ľudského chápania? Dokáže ešte zabrániť ďalším obetiam?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
341169
Názov
V tieni zeme
Podnázov
Kedy skončí séria záhadných úmrtí?
EAN/ISBN
9788082010209
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Roland Oravský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/09
Rozsah
176
Rozmer
130×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 3 z 5
15.10.2018 21:21:43

Prečítala som si po dlhej dobe slovenské sci-fi (po úžasnom Jozefovi Žarnayovi a jeho Tajomstve Dračej steny a Prekliatej planéte, vďaka ktorým som zostala sci-fi verná doteraz a aj keď je to detská literatúra, občas si tieto knihy prečítam aj teraz). Trošku ma odrádzalo to zaradenie ešte aj do krimi, ale skúsila som. Bolo to celkom dobré a pohodové čítanie, ktoré mi ale miestami rušili niektoré úseky, ktoré mi skĺzavali do takého nie veľmi vydareného hororu. Prekážalo mi aj také to náboženské vnímanie deja (posadnutosť diablom), ktoré sa mne osobne do sci-fi nehodí. Mám rada viac také technické poňatie tohto žánru. Inak myšlienka dobrá, aj prostredie deja dobre zvolené, aj konečné rozuzlenie zaujímavé. Pekná hlavná postava vyšetrovateľa Leifa, ktorý okrem záhady a mŕtvol, ktoré priniesol z vesmíru raketoplán, rieši aj svoje osobné problémy. Inak odporúčam na oddychové čítanie.