Posledný džentlmen

Muž, ktorého som (ne)mala stretnúť

Michaela Zamari

SVK Slovensky ZAMARI2018/10

Kniha: Posledný džentlmen - Muž, ktorého som (ne)mala stretnúť - 1. vydanie - Michaela Zamari
Katalógové číslo: 341068 viac »
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Posledný džentlmen

Muž, ktorého som (ne)mala stretnúť

Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami.

Aké je to vydať svoju prvú knihu na knižnom trhu, kde vás nikto nepozná, a zamotať sa pri tom s kolegom v práci, kde vás poznajú všetci?

Jennifer vie o tom svoje. Pred oslavou jej dvadsiatych šiestych narodenín v nej naplno prepukne vášeň pre písanie a snaží sa dostať svoj debut na pulty kníhkupectiev za každú cenu. Nemá však ani poňatia, čo ju to bude stáť. Počas tejto životnej etapy sa jej cesta pretne so starším kolegom, s ktorým na prvý pohľad nemá nič spoločné. Sú ako oheň a voda. Majú protichodné názory, odlišné záujmy a iné priority. Napriek tomu nedokážu prejsť okolo seba bez povšimnutia. Začnú sa nezáväzne stretávať. Veď, čo sa môže stať? Jareda to však jednostaj ťahá domov, preč z hlavného mesta, kde sa Jennifer cíti ako ryba vo vode. Má vôbec ich vzťah šancu stať sa niečím viac? Alebo sa už dávno stal?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
341068
Názov
Posledný džentlmen
Podnázov
Muž, ktorého som (ne)mala stretnúť
EAN/ISBN
9788057001973
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michaela Zamari
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
360
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jaji bloguje hodnotí 5 z 5
31.10.2018 10:45:46

Posledného džentlmena by som vedela rozdeliť na dve časti. Milostný život Jennifer a jej snahu vydať knihu. Obe tieto časti sa navzájom dopĺňali, ale boli by zaujímavé aj ako osobitné príbehy. Autorka sa dotkla problematiky vydania knihy a s čím všetkým sa debutujúci autor môže stretnúť. Ako už niektoré reakcie prezrádzajú, príbeh bol inšpirovaný skutočnými udalosťami. Preto v mnohých prípadoch som nebola prekvapená, ale miestami som doslova zostala šokovaná. Páčilo sa mi, ako Zamari venovala Jenny trpezlivosť, odhodlanosť a cieľavedomosť. Tieto vlastnosti veľmi ovplyvnili to, kam sa kniha uberala a aký koniec na čitateľa čakal. Myslím si, že táto kniha by bola zaujímavá pre každého, kto chce alebo v ďalekej budúcnosti plánuje vydať knihu na našom trhu. Mohla by byť pre neho istým návodom ako na to a prípravou pred komplikáciami, ktoré ho čakajú.