How to Lead Others

John Adair

GBR Anglicky SLOVART2018

Kniha: How to Lead Others - John Adair
Katalógové číslo: 340693 viac »
Ušetríte až 3,30 € z bežnej ceny 20,50
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,20
Posledné kusy u vydavateľa. Dodané množstvo a termín negarantujeme.
U dodávateľa

Kniha: How to Lead Others

In any job, there will come a time when you are asked to lead other people. But while people are often well trained in the skill set of their particular profession, few people are ever taught how to lead. As such, those first steps into leadership can seem daunting - what do you actually do? How do you really lead? How do you build an effective team? And how do you lead colleagues who used to be your peers?How to Lead Others aims to convey the basics of leadership in a way that is concise, relevant and practical by breaking down leadership into eight simple lessons:* Defining the task;* Effective planning;* Briefing;* Controlling;* Motivating;* Organizing;* Evaluating; and* Leading by example.Aimed at those who, regardless of industry or business sector, are about take their first steps on the leadership path, or who are at an early stage in their career and realise that leadership responsibilities lie ahead of them, How to Lead Others is the essential handbook to one of the most important and challenging aspects of professional life.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340693
Názov
How to Lead Others
EAN/ISBN
9781472956972
Forma
Mäkká
Autor
John Adair
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
208
Rozmer
216 x 138 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Posledné kusy u vydavateľa. Dodané množstvo a termín negarantujeme.
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
How to Lead Others zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.