Oblečte si srdce pastiera

Elias Vella

SVK Slovensky Per Immaculatam2011

Kniha: Oblečte si srdce pastiera - Elias Vella
Katalógové číslo: 340337 viac »
Ušetríte až 1,01 € z bežnej ceny 5,80
A navyše získate 4 vernostné body
4,79
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Oblečte si srdce pastiera

Každý kňaz, pastier alebo biblický vodca sa úprimne snaží viesť jemu zverených ľudí ku Kristovi. Aj ľudia, ktorí sa stretávajú v modlitbových skupinkách, si obyčajne zvolia niekoho, kto je viac zaangažovaný a potom ich vedie. Časom sa však prvotné nadšenie mení na rutinu alebo dokonca na bremeno. Niekto nechápe, čo sa stalo. Začneme odchádzať do iných spoločenstiev; vytvárať si nové, vlastné, vo farnostiach sme nespokojní s kňazom, on zasa so svojimi farníkmi a končí to znechutením na obidvoch stranách. Autor knihy Elias Vella ponúka odpoveď v hľadaní príčin neúspechov, zlyhaní a frustrácie. V jednotlivých kapitolách poukazuje na poslanie pastiera v Starom a Novom zákone, na rozdiel medzi fanatizmom a horlivosťou, na úlohu vodcu a pastiera, na jeho vlastnosti a chyby, ktorých sa dopúšťa, dáva odpoveď na otázku, ako sa vyhnúť neprávnemu používaniu moci, ktorá sa nám v postavení vodcu priamo ponúka. Tieto úvahy môžu byť užitočné nielen pre kňazov, ale aj pre hociktorého duchovného vodcu. Tieto úvahy môžu byť užitočné nielen pre kňazov, ale aj pre hociktorého duchovného vodcu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340337
Názov
Oblečte si srdce pastiera
EAN/ISBN
9788097000677
Forma
Brožovaná
Autor
Elias Vella
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
192
Rozmer
130×195
Hmotnosť
0,22
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Oblečte si srdce pastiera zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.