Kúpeľná se(x)zóna

Dada S. Brezovská

SVK Slovensky BESTSELLER2018/07

Kniha: Kúpeľná se(x)zóna - 1. vydanie - Dada S. Brezovská
Katalógové číslo: 339378 viac »
Ušetríte až 2,33 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,57
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kúpeľná se(x)zóna

Kúpele ponúkajú okrem liečby a oddychu aj mnoho príležitostí na nadväzovanie známostí. Nikto nezráta, koľko flirtov a krátkych lások sa odohralo v blízkosti termálnych prameňov, ale vtipy a pošepky šírené historky podávajú nespochybniteľné svedectvá o povzbudzujúcich účinkoch liečivej vody. 

Ľahkovážna, sexom posadnutá Dženy prichádza do kúpeľov s túžbou po nezáväzných vzrušujúcich zážitkoch a je rozhodnutá využiť každú príležitosť. Čerstvo rozvedená Ivana nedokáže krotiť kamarátkin temperament a nechtiac sa stáva súčasťou jej bláznivej naháňačky za chlapmi. Roman musí absolvovať povinný rekondičný pobyt poskytovaný zamestnávateľom a želá si iba jedno - čím skôr sa vrátiť do prostredia, kde jeho zjazvená tvár už nepriťahuje zvedavé pohľady. Nela dostala od manžela k poukazu na relaxačný pobyt aj zvláštne poslanie. Má týždeň na uskutočnenie závažného životného rozhodnutia. Netuší však, že je vmanipulovaná do rafinovanej, vopred pripravenej hry. 

Každý má svoje očakávania, no nie všetko vychádza podľa predstáv. Do ich životov, snov a izieb vstupujú ďalšie osoby, osud mieša karty a hazardná hra začína. Čo sa stane, ak sa im plány a city vymknú spod kontroly?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
339378
Názov
Kúpeľná se(x)zóna
EAN/ISBN
9788089821457
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dada S. Brezovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/07
Rozsah
252
Rozmer
120×180 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kúpeľná se(x)zóna zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.