Dôveruj mi

Nepriateľ je bližšie, ako ste si mysleli

JP Delaney

SVK Slovensky IKAR2018/12

Kniha: Dôveruj mi - Nepriateľ je bližšie, ako ste si mysleli - 1. vydanie - JP Delaney
Katalógové číslo: 338333 viac »
12,35

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dôveruj mi

Nepriateľ je bližšie, ako ste si mysleli

Nikomu never!

 Kto je vrah...

 a kto je obeť?

Claire Wrightová, britská študentka herectva, žije v New Yorku bez zelenej karty. Preto prijme jediné zamestnanie, ktoré môže získať: prácu pre firmu rozvodových právnikov. Jej úlohou je flirtovať s mužmi v hotelových baroch s cieľom chytiť do pasce neverných manželov. Keď sa jeden jej „cieľ“ stane predmetom vyšetrovania vraždy, polícia požiada Claire, aby využila svoje herecké schopnosti a pomohla im vylákať priznanie z ich podozrivého. Lenže Claire už od začiatku pochybuje o role, ktorú má v tomto prípade zohrať. 

Je Patrick Fogler naozaj vrah, alebo jediný slušný manžel, ktorého kedy stretla? Čo ak sa za nastražením pasce skrýva viac, než jej polícia prezradila? 

Claire si zrazu uvedomí, že hrá najnebezpečnejšiu rolu svojho života. 

Z anglického originálu Believe Me (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2018) preložila Jana Seichertová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
338333
Názov
Dôveruj mi
Podnázov
Nepriateľ je bližšie, ako ste si mysleli
EAN/ISBN
9788055164311
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
JP Delaney
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/12
Rozsah
408
Rozmer
200×125×36 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

„Pôjde o veľmi zložitú operáciu založenú na psychologických poznatkoch. Podozrivého povzbudíme, aby odhalil rôzne stránky svojej osobnosti, a potom ich porovnáme s mojím profilom vraha Stelly Foglerovej. Ak sa budú zhodovať... Nuž, silno nám to naznačí, že podozrivý a vrah sú jedna a tá istá osoba.“

„Bude to nebezpečné?“

„Pravdaže.“

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 5 z 5
02.01.2019 11:43:10

Mám rád knihy, ktoré sa vyznačujú inakosťou a ktoré má nútia počas čítania rozmýšľať nad príbehom. Autor knihy Dôveruj mi si ma získal hneď na začiatku. Súvislý text prepájal s dramatickými replikami, ktoré by ste mohli vidieť v scenári divadelnej hry či filmu. Okrem formy som tiež ocenil psychologický rozmer tejto knihy a viaceré hlboké myšlienky. Autor využíva poznatky z psychiatrie, pracuje s psychikou človeka, nazerá do jej vnútra a vy budete mať každou stranou nové a nové otázky. Ak sa budete domnievať, že dokážete predvídať sled udalostí, autor vás veľmi rád a rýchlo presvedčí o opaku. V priebehu pár strán dokázal príbeh obrátiť naruby a vy len sledujete, ako ďaleko dokáže zájsť. Možno je to aj tým, že som nemal pred čítaním príliš veľké očakávania, no túto knihu som si zamiloval a vždy sa k nej rád vracal. Ak máte chuť na niečo nové, inovatívne a trochu pritiahnuté za vlasy, určite dajte knihe šancu. Prajem pekné čítanie! :)