Lada Svetom - Na Žiguli cez Himaláje

Cestovanie na žobráka

Marián Grofčík

SVK Slovensky Lada svetom2018/05

Kniha: Lada Svetom - Na Žiguli cez Himaláje - Cestovanie na žobráka - Marián Grofčík
Katalógové číslo: 334614 viac »
Séria kníh: Lada Svetom
Lada Svetom
Titul je zaradený v tejto sérii
10,06

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lada Svetom - Na Žiguli cez Himaláje

Cestovanie na žobráka

Koľko stojí dobrý obed v Indii? Kde v Pakistane je najlepší výhľad na horu Nanga Parbat? V ktorom čínskom hoteli sú najmäkšie vankúše? 

Odpovede na tieto a podobné otázky vám táto kniha bohužiaľ nedá, pretože sa sústreďuje najmä na otázky, ktoré by ste nikdy nepoložili. Hlavnou náplňou cestovateľskej skupiny LADA Svetom je totiž objavovať najzapadnutejšie kúty sveta na predpotopnom stále sa kaziacom vozidle a zažívať tie najpodivnejšie situácie a produkovať z nich kvalitné historky. Preto sa v našej druhej knihe namiesto obvyklých cestopisných faktov dozviete, ako si v Uzbekistane vážia vodku, ako sa dá v Indii nabúrať auto a takmer s ním spadnúť zo skaly, ako sa dá cestovať dva mesiace v dvoch zasmradených žiguliach a ako si ich nechať zabaviť na hraniciach Mjanmarska a Thajska. 

Dva mesiace, dve Lady, šesť ľudí a takmer 20 000 kilometrov zo Slovenska do Laosu, dve dopravné nehody, jedna zlomená náprava, jedno odlomené koleso, približne päťdesiat hnačiek a jedna výšková choroba a k tomu stovky podivných historiek.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
334614
Názov
Lada Svetom - Na Žiguli cez Himaláje
Podnázov
Cestovanie na žobráka
EAN/ISBN
9788097215224
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Marián Grofčík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Rozsah
334
Rozmer
172×242
Hmotnosť
0,84
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dagmar 5 z 5
11.03.2019 16:11:22

Podobne, ako autorova prvá kniha, je aj táto absolútne geniálna! Autorov cit pre písanie je plný vtipu a aj banálne situácie vie opísať s humorom. Nečakajte opisy historických pamiatok alebo krajín ako takých; kniha opisuje bežné aj nebežné situácie na ceste autora a jeho kamošov naprieč Áziou odohrávajúce sa v aute/pri aute/okolo auta...V knihe okrem tejto, už dosť absurdnej skupinky cestovateľov, stretnete aj pár ďalších zaujímavých ľudí, ktorých po ceste náhodne postretali.