Príbeh mojej Ľudmily

Rozprávanie matky, ktorá sa nezmierila s tým, že vrahovia jej dcéry sú neznámi

Margaréta Cervanová

SVK Slovensky Postoj Media, s.r.o.2018/05

Kniha: Príbeh mojej Ľudmily - Rozprávanie matky, ktorá sa nezmierila s tým, že vrahovia jej dcéry sú neznámi - Margaréta Cervanová
Katalógové číslo: 332586 viac »
Ušetríte až 1,92 € z bežnej ceny 9,50
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,58
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Príbeh mojej Ľudmily

Rozprávanie matky, ktorá sa nezmierila s tým, že vrahovia jej dcéry sú neznámi

Margaréta Cervanová v knihe odkrýva príbeh svojej dcéry Ľudmily, ktorej vražda v noci z 9. na 10. júla 1976 otriasla celým Slovenskom a dodnes vyvoláva vášnivé spory. 

Pani Cervanová približuje dcérino detstvo aj dospievanie a rozpráva o svojom dlhoročnom zápase o odkrytie vraždy, keď napriek neochote štátnych orgánov aj časti verejnosti musela bojovať za spravodlivosť. 

Citát: Nebyť knihy Margaréty Cervanovej, nikdy by nedošlo k naštartovaniu zmeny mediálneho obrazu tejto kauzy. Juraj Kliment, predseda senátu Najvyššieho súdu SR 

O autorke: Margaréta Cervanová (1933) je matka Ľudmily Cervanovej. V roku 1955 sa vydala za dôstojníka čsl. armády Ľudovíta Cervana, s ktorým mala dve dcéry Ľudmilu a Marcelu. Pracovala v rôznych podnikoch ako ekonómka.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
332586
Názov
Príbeh mojej Ľudmily
Podnázov
Rozprávanie matky, ktorá sa nezmierila s tým, že v
EAN/ISBN
9788097281434
Forma
Brožovaná
Autor
Margaréta Cervanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Rozsah
304
Rozmer
130×200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Netvori 5 z 5
23.05.2018 23:35:55

Netvori Nikto si nevie predstaviť, čo prežívajú rodičia po strate dieťaťa a ešte takýmto krutým spôsobom, ak to sami nezažijú. Na svojom prípade viem ako to bolí a do mojej smrti bude bolieť, hoci si syn život ukončil sám. Ako by tej bolesti Ľudkina mama nemala dosť, svorka ľudí v jej okolí a v príbuzenstve cynických vrahov a niektorých novinárov jej sypali soľ do rany v srdci. Páčia sa mi vety z predslovu JUDr. Juraja Klimenta, citujem: "Nebyť Margaréty Cervanovej, síce ubolenej, ale pokojnej, vytrvalej a nekonečne odhodlanej matky, tak by nikdy nedošlo k postaveniu pred súd a odsúdeniu páchateľov tohto opovrhnutiahodného činu. Želám si, aby sa táto kniha stala inšpiráciou aj pre ďalšie ubolené matky. Nech ten zločin spáchal ktokoľvek a nech ho kryje ktokoľvek. A nemusíme chodiť do dávnej minulosti – Róbert Remiáš. A prítomnosti – Ján Kuciak a Martina Kušnírová...“ Priala by som nám všetkým, aby sa takéto prípady už neopakovali a matky nemuseli písať podobné knihy, od ktorých musíme vstávať a odchádzať predýchavať ich obsah k otvorenému obloku.