Dve tváre pravdy

Michael Connelly

SVK Slovensky SLOVART2018/05

Kniha: Dve tváre pravdy - Michael Connelly
Katalógové číslo: 328828 viac »
Ušetríte až 2,74 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 10 vernostných bodov
Séria kníh: Harry Bosch
Harry Bosch
Titul je zaradený v tejto sérii
10,21
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dve tváre pravdy

Harry Bosch opäť hľadá pravdu pri riešení ďalšieho napínavého prípadu. Vlastne, tentokrát sú to dva navzájom nesúvisiace prípady, ktoré sú ako ostnatý drôt. Postupne sa prepletajú a ich ostnaté hroty odhaľujú dva druhy pravdy: jeden typ pravdy, ktorá vás oslobodzuje a druhý typ, ktorý vás zničí.

Harry Bosch pracuje pre políciu v San Fernande. Ako dobrovoľník sa zaoberá odloženými prípadmi. Zavolajú ho však aj k prípadu lúpeže do miestnej lekárne. Dvaja lekárnici boli zavraždení a zdá sa, že to bola vražda na objednávku a lúpež bola len fingovaná. Bosch a trojčlenný tím policajtov preverujú stopy, ktoré ich privedú do obrovského a nebezpečného obchodu s liekmi na predpis. Odhaľujú novú drogovú scénu. Tisíce Američanov ročne zomierajú na užívanie opiátov farmaceutických koncernov. Je to drogová epidémia. Bosch musí riskovať úplne všetko, aby sa dostal k osobám na špici biznisu a v utajení prenikol do temného sveta obchodu s liekmi.  

Medzitým ožíva aj starý prípad sériového násilníka a vraha. Bosch ho kedysi dostal za mreže, no on tvrdí, že má nové dôkazy o svojej nevine. Bosch sa tentokrát nemôže spoľahnúť na svojich bývalých spolupracovníkov a sám si musí očistiť svoje meno a udržať nebezpečného vraha za mrežami.

© 2018 Literama


Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
328828
Názov
Dve tváre pravdy
EAN/ISBN
9788055633930
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Michael Connelly
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Rozsah
416
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dve tváre pravdy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.