Ako som sa stal sám sebou

Pamäti psychiatra

Irvin D. Yalom

SVK Slovensky Premedia2018/04

Kniha: Ako som sa stal sám sebou - Pamäti psychiatra - Irvin D. Yalom
Katalógové číslo: 326580 viac »
Ušetríte až 3,58 € z bežnej ceny 16,95
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,37
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ako som sa stal sám sebou

Pamäti psychiatra

Psychiater Irvin D. Yalom sa preslávil tým, ako sa dokázal ponoriť do životov iných. Vo svojej dlho očakávanej autobiografii sa zameral na samého seba a vzťahy s ľuďmi, ktorí ho formovali ako človeka, ale aj ako odborníka a spisovateľa. 

Syn emigrantov z východnej Európy, ktorí sa usadili v Amerike, vyrastal v pomerne chudobných pomeroch. Aby sa dostal z tohto prostredia, rozhodol sa stať lekárom. Mal šťastie na ľudí aj na dobu, kultúrne premeny šesťdesiatych rokov urýchlili jeho kariéru a poznanie, že odpovede na otázky o ľudskej duši treba hľadať aj mimo odboru. Priťahovala ho nielen psychiatria, ale aj filozofia a beletria, všetky tri skĺbil vo svojich literárnych dielach. Yalom opisuje svoju revolučnú prácu v oblasti skupinovej psychoterapie aj vzťah k existenciálnej psychoterapii, metóde, ktorá využíva poznanie veľkých mysliteľov naprieč storočiami. Vysvetľuje, čo bolo inšpiráciou jeho známych kníh ako Láska a jej kat, Keď Nietzche plakal a ďalších. Príbehy jeho najznámejších pacientov sa striedajú s príbehmi z jeho manželstva, memoáre ponúkajú detailný pohľad na Yalomovu terapeutickú techniku, proces písania aj rodinný život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
326580
Názov
Ako som sa stal sám sebou
Podnázov
Pamäti psychiatra
EAN/ISBN
9788081595660
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Irvin D. Yalom
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
352
Rozmer
140×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako som sa stal sám sebou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.