Zabudnuté prípady inšpektora Šétaffyho

Jozef Šétaffy

SVK Slovensky Marenčin PT2018/03

Kniha: Zabudnuté prípady inšpektora Šétaffyho - Jozef Šétaffy
Katalógové číslo: 326485 viac »
Ušetríte až 3,50 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Slovenské krimi

Slovenské krimi

Detektívny žáner v literatúre je veľmi obľúbený medzi čitateľmi. Vo svete je mnoho skvelých spisovateľov, ktorí sa venuj… Zistiť viac...
9,40
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Zabudnuté prípady inšpektora Šétaffyho

V medzivojnovom období sa inšpektor Šétaffy preslávil vysokou úspešnosťou pri vyšetrovaní pridelených kriminálnych prípadov a neštandardnými postupmi pri odhaľovaní zločinu a jeho páchateľov. Mal povesť dôsledného a nekompromisného kriminalistu, pritom rešpektoval zákonné práva páchateľov, ich ľudské slabosti a ťažké životné situácie. Preto ho aj mnohí ľudia z podsvetia považovali za korektného „partnera“ a mnohokrát s ním spolupracovali pri objasňovaní najťažších prípadov. Povrávalo sa, že niektorí páchatelia, keď sa dozvedeli, že ich „prípad“ vyšetruje inšpektor Šétaffy, prišli sa sami prihlásiť s vedomím, že budú tak či tak odhalení, ale zároveň aj s oprávnenou nádejou, že pán inšpektor to zohľadní pred sudcom ako poľahčujúcu okolnosť. 

Inšpektor Šétaffy sa zapísal do histórie medzivojnovej Bratislavy ako kriminalistická legenda. Spomienky na najzaujímavejšie prípady uchoval vo svojom archíve. 

Z autentických materiálov jeho vnuk Jozef Šétaffy zostavil túto knihu a zdokumentoval zaujímavý životný príbeh tejto legendárnej postavy „Starej Bratislavy“.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
326485
Názov
Zabudnuté prípady inšpektora Šétaffyho
EAN/ISBN
9788056901588
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jozef Šétaffy
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/03
Rozsah
144
Rozmer
135×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zabudnuté prípady inšpektora Šétaffyho zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.