Zraňujúca láska

Elena Ferrante

SVK Slovensky Inaque.sk2018/04

Kniha: Zraňujúca láska - Elena Ferrante
Katalógové číslo: 325458 viac »
Ušetríte až 1,52 € z bežnej ceny 14,99
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Máj - lásky čas

Máj - lásky čas

Romány nielen pre zaľúbených o zaľúbených.Pre všetkých, ktorí túžia po láske. Pre tých, ktorí lásku majú, alebo ju hľada… Zistiť viac...
13,47
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zraňujúca láska

Debutový román Eleny Ferrante, autorky Neapolskej ságy, sa odohráva v Neapole a rozpráva príbeh o matkách a dcérach v komplikovanej spleti lží, citov a spoločnej minulosti, ktorá ich spútala.

Po matkinej predčasnej a záhadnej smrti sa Delia vydáva hľadať pravdu do chaotických, dusivých ulíc svojho rodného Neapola. Séria tajomných telefonátov ju privedie k pôsobivým a znepokojivým zisteniam o matkinom živote a jej posledných dňoch.

Čo sa stalo Amalii? S kým bola v noc svojej smrti? Prečo má na sebe čisto novú podprsenku? Naozaj bola takou, ako naznačuje jej mŕtve telo, ako si ju Delia vždy predstavovala? Bola nejednoznačnou ženou, potajme unikajúcou spod dohľadu svojho žiarlivého manžela? A je Caserta obeťou či katom?

Zúrivý prúd rozprávania Eleny Ferrante je zriedkavým úkazom, napísal denník New York Times. Elena Ferrante je skutočne jedinečná spisovateľka, ktorá dokáže vystihnúť paradoxy rodinných vzťahov, bludných kruhov fyzického či psychického násilia.

Elena Ferrante je autorkou Neapolskej ságy, ktorú tvorí štvorica románov Geniálna priateľka, Príbeh nového priezviska, Tí, čo odchádzajú tí, čo zostávajú a Príbeh stratenej dcéry. Podľa románu Zraňujúca láska nakrútil Mario Martone rovnomenný film, a jej nasledujúci román Dni opustenia sfilmoval Roberto Faenza. V zbierke listov, rozhovorov a krátkych textov s názvom Frantumaglia približuje svoje spisovateľské skúsenosti. Kniha pre deti Pláž v noci tematicky dopĺňa román Temná dcéra.

Zraňujúca láska je psychologickým trilerom... Ferrante fascinujú momenty, keď v osobnosti, natiahnutej ako elektrické vedenie príliš ďaleko od generátora, nastane skrat a pretrhne sa.“ David Lipsky, New York Times

V bravúrne napísanom príbehu Delia skúma svoj vzťah s matkou, vracia sa k spomienkam a tajomstvám, ktoré od detstva potláčala, a vyrovnáva sa s dospievaním naplneným žiarlivosťou a násilím... Zraňujúca láska je silnou knihou.“ Library Journal

Zdá sa, že Ferrante píše o niečom, čo nikto nikdy predtým nepovedal – a nie je ľahké to pomenovať –, a to takým pútavým spôsobom, že čitateľky a čitatelia zabúdajú, kde sú, a čítaniu obetujú blízkych aj spánok.“ Joanna Biggs, London Review of Books

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
325458
Názov
Zraňujúca láska
EAN/ISBN
9788089737888
Forma
Pevná
Autor
Elena Ferrante
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
176
Rozmer
134×207
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zraňujúca láska zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.