Výnimočná krása

Príbehy z Belmontu 2

Tamera Alexanderová

SVK Slovensky i527.net2018/02

Kniha: Výnimočná krása - Príbehy z Belmontu 2 - Tamera Alexanderová
Katalógové číslo: 323600 viac »
Ušetríte až 1,50 € z bežnej ceny 13,50
A navyše získate 12 vernostných bodov
Séria kníh: Príbehy z Belmontu
Príbehy z Belmontu
Titul je zaradený v tejto sérii
12,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Výnimočná krása

Príbehy z Belmontu 2

RUŽOVÁ nie je farbou, ktorú si Eleanor Braddocková objednala, ale možno zjemní temperamentnú ženu, ktorú zocelila vojna, a ktorá má pred sebou ešte jeden boj.

Nevýrazná a prakticky uvažujúca Eleanor Braddocková vie, že sa nikdy nevydá, ale vďaka posledným slovám umierajúceho vojaka uverí, že jej život môže mať aj napriek tomu zmysel. Zaumieni si, že nájde vdovu po vojakovi. Bez peňazí a so snahou postarať sa o svojho chorého otca prichádza Eleanor do panského sídla Belmont, kde žije jej teta, Adelicia Acklenová, najbohatšia a asi aj najnáročnejšia žena v Amerike. Adelicia trvá na tom, že svojej neteri nájde manžela, ale jednoduchý prejav láskavosti privedie Eleanor na úplne inú cestu rozhodne sa postaviť domov pre ženy v núdzi a pre ich deti, ktoré prišli o svojich otcov v občianskej vojne. A hoci Eleanor pozná svoje srdce, vie aj to, že jej teta nikdy neschváli to, o čo sa snaží.

Arcivojvoda Marcus Gottfried prišiel do Nashvillu z Rakúska, aby našiel život, ktorý si vyberie sám, namiesto života, ktorý mu určili iní. Marcus tají svoje kráľovské dedičstvo a túži spojiť svoju vášeň pre prírodu so záľubou v architektúre, ale jeho plány začleniť prírodnú krásu do plánov domova pre vdovy a deti sú v protiklade s tým, čo si želá Eleanor. Práca na domove Marcusa a Eleanor zbližuje, nachádzajú spoločný záujem, ale aj lásku, ktorú ani jeden z nich nečakal. Lenže Marcus nie je mužom, ktorého Adelicia pre Eleanor vybrala, a keby ním aj bol, je tu ešte niekto, kto pozná jeho tajomstvá, a chystá sa ich všetkým vyzradiť.

Od jednej z najpredávanejších autoriek USA Today, Tamery Alexanderovej, prichádza román o odvážnej mladej žene, ktorú to ťahá k skupine ľudí, na ktorých nashvillská spoločnosť zabudla, a aj k mužovi, do ktorého sa neplánuje zamilovať.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323600
Názov
Výnimočná krása
Podnázov
Príbehy z Belmontu 2
EAN/ISBN
9788089822201
Forma
Pevná
Autor
Tamera Alexanderová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/02
Rozsah
536
Rozmer
142×213 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Výnimočná krása zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.