Ako oslobodiť medvede

John Irving

SVK Slovensky Plus2018/03

Kniha: Ako oslobodiť medvede - John Irving
Katalógové číslo: 323272 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako oslobodiť medvede

Keď Sovietska armáda v posledných dňoch druhej svetovej vojny vstúpila do Viedne, zmizli všetky zvieratá z Viedenskej zoologickej záhrady, pravdepodobne ich zjedli hladujúci občania mesta.

V tomto historickom románe o nacistickom obsadení Rakúska a o sovietskej okupácii Viedne dvaja viedenskí študenti v roku 1967 znovu uskutočnia „oslobodenie“ viedenskej zoo – s komickými a zároveň hroznými následkami.

Ako oslobodiť medvede (Setting Free the Bears) je prvým románom amerického autora Johna Irvinga, ktorý prvýkrát vyšiel v roku 1968. Irving v roku 1963 študoval vo Viedni (the Institute of European Studies) a román písal v priebehu rokov 1965 až 1967. Román, kritikmi považovaný za nesúrodý a naivný, však v retrospektíve obsahuje všetky prvky, ktoré spravili Irvinga jedným z najúspešnejších autorov.  A to je hlavne rozprávačský štýl, sklon k výstrednosti, neočakávané násilie a tendencia autora zahrnúť do príbehu skryté biografické detaily.  

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323272
Názov
Ako oslobodiť medvede
EAN/ISBN
9788056603635
Forma
Brožovaná
Autor
John Irving
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/03
Rozsah
432
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako oslobodiť medvede zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.