Milan Stano MAĽBA

Milan Stano

SVK Slovensky Štúdio humoru a satiry2018/01

Kniha: Milan Stano MAĽBA - 1. vydanie - Milan Stano
Katalógové číslo: 323163 viac »
Ušetríte až 2,55 € z bežnej ceny 23,00
A navyše získate 20 vernostných bodov
20,45
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Milan Stano MAĽBA

Táto reprezentačná kniha mapuje štyridsať rokov krajinárskej tvorby Milana Stana. Jeho ateliérom je vlastne celé Slovensko. Na 208 stranách veľkého formátu A4 kvalitného papieru nájdeme jeho maľby z maliarskych potuliek po Slovensku a po svete. Na Stanových obrazoch nájdete slovenskú prírodu, krajinné zátišia, staré Slovensko, ľudovú architektúru, drevenice, chalupy, sedliacke dvory (mnohé už nejestvujú, sú zbúrané, zničené), mestské veduty, hrady, mlyny, priemyselné krajiny, horské zátišia, kostoly - evanjelické, katolícke, gréckokatolícke, pravoslávne, synagógy... V knihe sú aj obrazy z jeho maliarskych potuliek po svete: z Vietnamu, Kórei, Číny, Japonska, Talianska, Kuby, Nemecka, Turecka, Grécka, Egypta, Nórska, Škótska, Chorvátska, Česka, Ruska, Rakúska, Poľska, Tibetu, Nepálu, Indie, Mexika, Thajska, Laosu. V knihe nájdete eseje o tvorbe Milana Stanu od Ľuboša Juríka, Ľubomíra Podušela a Ericha Mistríka a na konci knihy autorovu biografiu, bibliografiu a zoznam autových výstav. Kniha vás zaujme krásou prírody, ktorou sa autor inšpiruje, osvieži pokojom a zaujatím hľadajúceho maliara nájsť svoj obraz krajiny. Z jeho obrazov dýcha pokoj, harmónia, vyváženosť, krása slovenskej prírody ako aj krása krajín z rôznych častí svetadielov. Lebo cez krajinu vidíme a poznávame aj seba a svoje hodnoty. Život rýchle beží, mení sa, no umenie zostáva.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323163
Názov
Milan Stano MAĽBA
EAN/ISBN
9788085451610
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Milan Stano
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/01
Rozsah
208
Rozmer
302×205×25 mm
Hmotnosť
1,41
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Milan Stano MAĽBA zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.