Muž, ktorý vynašiel 20. storočie

Nikola Tesla, zabudnutý génius elektriny

Robert Lomas

SVK Slovensky REMEDIUM2004

Kniha: Muž, ktorý vynašiel 20. storočie - Nikola Tesla, zabudnutý génius elektriny - Robert Lomas
Katalógové číslo: 31799 viac »
Ušetríte až 2,60 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,30
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Muž, ktorý vynašiel 20. storočie

Nikola Tesla, zabudnutý génius elektriny

Iba málokto si spomenie na srbsko-amerického vedca, ktorý okrem iného vynašiel žiarivku, bol pri zrode seizmológie a svetovej siete dátovej komunikácie, ktorá bola predobrazom internetu. Azda najväčšmi sa však zaslúžil o to, že sa v priemysle rovnako ako domácnostiach presadil striedavý elektrický prúd, ktorý sa dá ektívne prenášať aj na veľké vzdialenosti a umožňuje fungovanie takmer všetkých našich strojov a prístrojov. Tesla bol bezpochyby najväčším neospievaným vedeckým hrdinom minulého storočia.
Kniha Muž, ktorý vynašiel 20. storočie sa opiera o Teslove vlastné zápisky, súčasné záznamy, nedávno zverejnené spisy FBI a po prvý raz odhaľuje skutočný rozsah Teslovho vedeckého génia, pozadie jeho tragických osobných komerčných neúspechov a prekvapujúci príbeh o tom, ako sa zabudlo na jeho meno.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
31799
Názov
Muž, ktorý vynašiel 20. storočie
Podnázov
Nikola Tesla, zabudnutý génius elektriny
EAN/ISBN
9788088993780
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Robert Lomas
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2004
Rozsah
206
Rozmer
136×211 mm
Hmotnosť
0,32
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Gabriela
05.01.2020 16:49:28

Skutočne odborne, pútavou formou spracovaná kniha o živote jedného z najväčších velikánov - Nikolu Teslu. Autor nás sprevádza celým jeho ťažkým, pohnutým, no zároveň krásnym životom. Lomas svoje rozprávanie začína rokom 1884, keď Tesla opúšťa Paríž, aby sa dostal do Ameriky. V Amerike spoznáva krutý svet peňazí, biznisu a egoizmu. Je geniálny vynálezca, ktorý napriek všetkým prekážkam neúnavne ide za svojím cieľom. Napriek mnohým sklamaniam, ktoré mu spôsobujú bankári sa nevzdáva. Autor v knihe poukazuje aj na možné chyby, ktorých sa Tesla dopustil v živote ( ťažko vychádzal s ľudmi ), slabosti ( bol príliš naivný , čo využíval krutý americký svet). Knihu odporúčam nielen tým, ktorí majú radi životopisné romány, ale aj tým, ktorý sa zaujímajú o elektrickú energiu. Po smrti Teslu jeho životné dielo bolo vyhlásené za PRÍSNE TAJNÉ. Táto kniha toto tajomstvo odhaluje krok za krokom aj s príčinami a následkami.