Kľúč k úspešnej firme

Praktické rady pre manažéra

kolektív

SVK Slovensky ALERT s.r.o.2017

Kniha: Kľúč k úspešnej firme - Praktické rady pre manažéra - kolektív
Katalógové číslo: 316945 viac »
13,33

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kľúč k úspešnej firme

Praktické rady pre manažéra

Kniha Kľúč k úspešnej firme je uceleným prierezom toho najdôležitejšieho z oblastí manažmentu a vedenia firmy. Je zbierkou cenných skúseností pracovníkov Školy manažmentu - HCA Slovakia, najväčšej súkromnej vzdelávacej spoločnosti v oblasti vzdelávania manažérov na Slovensku. Obsahuje kryštalicky čisté, jasne uchopiteľné a hlavne v praxi použiteľné informácie, ktoré môže ktokoľvek použiť na zlepšenie svojho podnikania. Je tematicky rozdelená do ôsmich kapitol: Motivácia, Efektivita, Komunikácia, Financie, Manažment, Marketing a PR, Personalistika a Predaj. V každej z nich nájdete overené postupy, ktorých funkčnosť bola pozorovaná vo vlastnej autorskej praxi. Okrem iného sa v knihe dozviete: - Ako správne delegovať prácu a získať v podnikaní nielen finančný úspech, ale aj slobodu. - Ako získavať nových zákazníkov, zabezpečiť ich vernosť a ako sa o nich správne starať. - Ako do firmy pritiahnuť výkonných ľudí, ako zaviesť skutočne spravodlivý systém odmeňovania, ktorý ich bude motivovať k vysokým výkonom a ako okamžite odhaliť darebákov, ktorí chcú vašu firmu rozložiť zvnútra. - Ako predávať a uzatvárať aj napriek námietkam, konkurencii alebo kríze. - Ako získať skutočnú finančnú istotu a vďaka nej pokojný spánok. - Ako komunikovať so zamestnancami, klientmi aj rodinnými príslušníkmi a ako im odovzdať vaše myšlienky tak, aby ich bez odporu prijali. - Ako neustále rásť, ako nestratiť chuť do podnikania ani po rokoch a ako pracovať tak, aby vám odmenou za vašu snahu boli nielen peniaze, ale aj skutočná radosť. Autori: Danica Legátová / Výber ľudí Viera Lišková / Efektivita Katarína Pavlíková / Komunikácia Milota Rosinská / Meranie výkonnosti Ivana Sekeráková / Marketing Roman Baláž / Zaškolenie pracovníkov Heimo Bucerius / Financie Radoslav Gibala / Organizácia Martin Kolenička / Vodcovstvo Ladislav Pavlík / Stratégia Jozef Prochászka / Predaj
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
316945
Názov
Kľúč k úspešnej firme
Podnázov
Praktické rady pre manažéra
EAN/ISBN
9788089853014
Forma
Pevná
Autor
kolektív
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
230
Rozmer
160×215
Hmotnosť
0,46
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kľúč k úspešnej firme zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.