Manažment podniku

Jana Štofková; kolektív autorov

SVK Slovensky Edis2013/06

Kniha: Manažment podniku - Jana Štofková; kolektív autorov
Katalógové číslo: 315395 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Manažment podniku

Úloha manažmentu je nezastupiteľná vo všetkých organizáciách, ktoré chcú byť úspešné. Vďaka modernému manažmentu, ktorý využíva generáciu obchodovania na internetových trhoch B2B, dochádza k postupnej transformácii konkurencie medzi malými a veľkými podnikmi, ako aj ku konkurencii "rýchlych" a "pomalých" podnikov. Hnacou silou zmien sa stávajú inovácie, investície do perspektívnych oblastí, najmä služieb. Vývojové tendencie nachádzajú ohlas aj v znalostiach a schopnostiach manažérov a v súčasnej dobe znalostnej ekonomiky v nevyhnutnosti tieto znalosoti ďalej rozvíjať. Manažment je disciplína, v ktorej sa neustále objavujú nové zistenia, teórie, názory, diskusie, ako aj skúsenosti, ktoré posúvajú oblasť riadena dopredu. Uvedené skutočnosti motivovali autorov k napísaniiu vysokoškolskej učebnice o manažmente podniku, ako príspevku k rozšíreniu vedomostí manažérov a rozšíreniu existujúcich učebníc o nové, akutálne poznatky, zuískané v procese riešenia viacerých úloh a projektov. Obsah publikácie je rozdelený do 11, relatívne samostatných kapitol.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315395
Názov
Manažment podniku
EAN/ISBN
9788055404189
Forma
Viazaná
Autor
Jana Štofková; kolektív autorov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/06
Rozsah
392
Rozmer
175x250
Hmotnosť
0,85
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Manažment podniku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.