Prostonárodné slovenské rozprávky - Limitovaná edicia

Pavol Dobšinský

SVK Slovensky TATRAN2017

Kniha: Prostonárodné slovenské rozprávky - Limitovaná edicia - Pavol Dobšinský
Katalógové číslo: 315055 viac »
323,08

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prostonárodné slovenské rozprávky - Limitovaná edicia

Prostonárodné slovenské povesti Pavla Dobšinského vyšli po prvý raz v roku 1858 v šiestich zošitoch. Presne o sto rokov neskôr, v roku 1958, vydavateľstvo pripravilo do tlače Dobšinského rozprávky s ilustráciami Martina Benku. 

Súborné trojzväzkové vydanie Dobšinského rozprávok vychádzalo v Tatrane celé desaťročia a Dobšinský sa stal kmeňovým autorom Tatranu. 

Pri príležitosti 70. výročia vydavateľstva Tatran vydávame limitovanú luxusnú 3-zväzkovú edíciu Prostonárodných slovenských rozprávok Pavla Dobšinského s ilustráciami Martina Benku. Ide o signované výtlačky v počte 500 kusov. Publikácie sú viazané v koži, so zlatou oriezkou a zlatou razbou. Všetky tri zväzky sú vložené do koženej kazety so zlatou razbou. 

Na Dobšinského rozprávkach vyrástli celé generácie čitateľov, mystikou a životnými skúsenosťami oslovovali spisovateľov, ilustrátorov, hercov aj režisérov. Aj dnes umelcov všetkých oblastí inšpiruje reč, v ktorej sa násobí plnosť a krása slova v jeho jednoduchosti. Literárna kritika nenadarmo označila Dobšinského Prostonárodné rozprávky za národný poklad Slovenska. Kompletné vydanie Dobšinského rozprávok nám tlmočí stáročné skúsenosti našich predkov a je ozdobou každej knižnice.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315055
Názov
Prostonárodné slovenské rozprávky - Limitovaná edi
EAN/ISBN
075075
Autor
Pavol Dobšinský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prostonárodné slovenské rozprávky - Limitovaná edicia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.