Dom špiónov

Kniha: Dom špiónov - 1. vydanie - Daniel Silva
Katalógové číslo: 315029 viac »
Séria kníh: Agent Gabriel Allon
Agent Gabriel Allon
Titul je zaradený v tejto sérii
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dom špiónov

Sedemnásta kniha jednej z najúspešnejších špionážnych sérií všetkých čias o legendárnom Gabrielovi Allonovi. 

Štyri mesiace po atentáte na americkej pôde teroristi z Islamského štátu udrú znova – tentoraz sa ich cieľom stane elegantná londýnska štvrť West End, ktorou otrasie séria mohutných výbuchov. Tieto útoky sú výsledkom dokonalého utajenia, no ich páchatelia predsa len zanechajú po sebe jednu stopu. Táto stopa zavedie Gabriela a jeho tím na juh Francúzska, do prepychového sídla Jeana-Luca Martela a Olivie Watsonovej. Bývalá modelka Olivia predstiera, že netuší, že pravým zdrojom Martelovho rozprávkového bohatstva sú drogy. A Martel zasa zatvára oči pred faktom, že obchoduje s človekom, ktorého cieľom je zničenie Západu. Pod Gabrielovým skúseným vedením sa však obaja stanú hrdinami v globálnej vojne s terorizmom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315029
Názov
Dom špiónov
EAN/ISBN
9788022020022
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Daniel Silva
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
368
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
06.02.2018 10:11:56

Áno je to tu. Ďalšie pokračovanie môjho obľúbeného autora Daniela Silvu o izraelskom špiónovi Gabrielovi Allonovi. Kniha bezprostredne nadväzuje na predchádzajúci príbeh "Čierna vdova". Saladin zmizol a jeho prisluhovači opäť udreli v londýnskom West Ende. Do popredia sa dostáva lov na nepolapiteľného teroristu Saladina, ktorého však videla len jedna osoba a to lekárka Natalie. A tá sa dostala k nemu a ISIS najbližšie, ako fiktívna čierna vdova. Aká je jeho tvár a kedy a kde sa jeho zmanipulovaní fanatici znova objavia? Lov na teroristu pokračuje, pričom stopa sa objaví u francúzskeho biznismena, ktorý pod pozlátkou rozprávkového bohatstva predáva drogy z Maroka. Odtiaľ je už na skok k fanatikom ISIS a k možnosti ako výhodne predať a kúpiť zbrane, poprípade niečo horšie. Krásna manželka priekupníka však nie úplne tuší, akým spôsobom sa financuje jej nákladná umelecká galéria. Ale ako správna "kosť" na obojku musí poslúchať a vytvárať auru pokoja a súdržnosti. Tu sa však začína zo strany izraelskej tajnej služby hra s veľkým H. Podrobnosti však nechám na zvedavosti čitateľa. Kniha využíva k dejovej línii nedávny sled skutočných udalostí a teroristických útokov, ktoré sa odohrali v Európe a vo svete. Celá má spád, napätie a prekvapenia tak, ako to už u Daniela Silvu býva zvykom. A čo Christopher Keller ? Áno, aj tento bývalý nájomný vrah sa v knihe objaví a tentoraz bude mať naozaj plné ruky práce.