Renovating for Working

Christina Paredes

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: Renovating for Working - Christina Paredes
Katalógové číslo: 313294 viac »
33,16

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Renovating for Working

Office design has experienced dramatic changes in recent years. Technological advances have led to new ways of working and, naturally, the design of workspaces has been adapted to today's trends. This volume presents a wide variety of projects with one characteristic in common: they are all spaces transformed into work places. The projects are accompanied by floor plans and references to the previous constructions. As well as buildings transformed into offices, there are also small spaces used by self-employed workers. These projects revise ideas related to the efficient use of space: new needs, the change in the use of rooms, the creation and use of communal areas, etc. The originality and inventiveness of the projects demonstrates that established rules do not need to be followed when finding solutions to the most common problems.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
313294
Názov
Renovating for Working
EAN/ISBN
9788496936317
Forma
Tvrdá
Autor
Christina Paredes
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
240
Rozmer
29,7 x 24,4 cm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Renovating for Working zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.