Lady from Zagreb

Kniha: Lady from Zagreb - Philip Kerr
Katalógové číslo: 311644 viac »
14,22

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lady from Zagreb

In 1942, there are many worse places to be than Zurich, and detective Bernie Gunther has seen his fair share of them. So when a superior asks him to track down a glamorous German actress believed to be hiding in Zurich, he takes the job. Not that he has much choice: the superior is Goebbels himself. Soon Bernie finds himself involved in something much more sinister. The actress, it emerges, is the daughter of a fanatical Croatian fascist, the sadistic commandant of a notorious concentration camp. And the Swiss police have a cold case that they want Bernie to take a look at: one that seems to have connections to some powerful people back in the Reich. The Lady from Zagreb is another inimitable Bernie Gunther investigation from Philip Kerr: a rich, dark and fast-paced adventure of a nightmarish time and a lonely, indomitable hero.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
311644
Názov
Lady from Zagreb
EAN/ISBN
9781782065821
Forma
Mäkká
Autor
Philip Kerr
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
464
Rozmer
23.4 x 15.4 cm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lady from Zagreb zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.