V orechovej škrupinke

Ian McEwan

SVK Slovensky SLOVART2017/10

Kniha: V orechovej škrupinke - Ian McEwan
Katalógové číslo: 310498 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: V orechovej škrupinke

Nový román britského prozaika Iana McEwana denník The Guardian označil za „jeden z najvirtuóznejších autorových umeleckých výkonov“. 

Klasický príbeh o zrade a vražde podaný z originálneho, novátorského uhla od jedného z najväčších svetových prozaikov. 

Pôvabná Trudy zrádza svojho manžela básnika Johna. Ešte vždy býva v ich spoločnom príbytku – spustnutom londýnskom dome v dobrej štvrti, odkiaľ sa John na jej popud odsťahoval. Namiesto s manželom tu trávi čas s jeho bratom, prízemným, materiálne založeným satyrským Claudom. Zrada manžela a brata však nestačí – milenci kujú diabolský plán. No netušia, že ich komplot je sledovaný pozornými ušami neželaného svedka: erudovaného a hĺbavého deväťmesačného obyvateľa Trudinej maternice.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
310498
Názov
V orechovej škrupinke
EAN/ISBN
9788055627878
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Ian McEwan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/10
Edícia
MM
Rozsah
168
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
12.04.2019 11:18:59

Vraža.Ale nie hocijaká. Manželka zrádza svojho manžela, s krorým nechce viac byť. Brat chce prevziať bratovi sexy manželku. Ale v hre je veľa. A pre peniaze íst aj cez mŕtvoly. Trudin manzel je vsak chudobný. Tak prečo ho odstraňovať? Svedkom ich vražedného komplotu je však nenerodené dieťa, ktoré všetko počuje a vníma. Sofistikovane premýšľa o svete a čoho čaká a neminie keď príde o biologického otca. Ian McEwan spojil v knihe krimi napätie s trochou bizarnosti. Tá však nie je vôbec na škodu, lebo je bližšie realite ako si myslíte. A ako to všetko dopadne? Bude to naozaj ťažký oriešok rozlúsknuť túto tvrdú škrupinku. Knihu určite odporúčam.