Adam

Blažena Ovsená

SVK Slovensky Ovsená Blažena2017/09

Kniha: Adam - 1. vydanie - Blažena Ovsená
Katalógové číslo: 309677 viac »
Ušetríte až 1,39 € z bežnej ceny 12,49
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Adam
Adam
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Queer

Queer

Queer je pojem pre ľudí (LGBTI+), ktorých sexuálna orientácia nie je heterosexuálna alebo rodová identita nie je cisrodo… Zistiť viac...
11,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Adam

Adam je mladý vysokoškolák, ktorý hľadá svoju sexualitu. Má podozrenie, že by mohol byť na chalanov, ale nechce si to za žiadnu cenu priznať, lebo nevyzerá ako typický zženštilý gej. Práve naopak, nikto by to doňho nepovedal. 

Lenže potom sa objaví pekný spolužiak Filip a Adam zrazu vie, že je to silnejšie než on. Chce Filipa za najlepšieho priateľa, no Filip mu dáva jasne najavo, že nemá záujem. A tak sa Adam trápi sám so svojím tajomstvom a dúfa, že si raz nájde peknú blondínku. 

Medzičasom začne chodiť na angličtinu. Na kurze sa spriatelí s Dášou, mladou netradičnou sexy lektorkou, ktorá rozjasňuje jeho dni svojou nebojácnou a liberálnou povahou. Dáša pre zmenu chodí so Samsonom, lektorom z Anglicka, ktorý si rád vypije, no ich vzťah nie je ideálny. Adam sa stretáva s obomi a prežíva s nimi bláznivé večery plné rockových koncertov, ale aj hádky dvoch patologických pováh. 

Keď sa Adam naučí čo-to po anglicky, objaví sa možnosť ísť pracovať do Spojených štátov. Stará tetka Veruna mu vtedy porozpráva o vzdialenej rodine v Chicagu a Adam sa rozhodne, že ju pohľadá. V Amerike potom zakúsi tvrdú realitu, kedy je odkázaný iba sám na seba, spoznáva život ilegálnych imigrantov a zažíva s nimi humorné aj smutné chvíle. 

Ako dopadne Adam v Amerike? Nájde vzdialenú rodinu? Vráti sa domov na Slovensko? A čo Filip? Stane sa jeho najlepším priateľom? A čo sa udeje, keď na scénu vstúpi štvrtý aktér, Jaro, Adamov najlepší kamarát z detstva? 

Kým Dáša sa ešte stále háda so Samsonom, Adam si v sebe musí spraviť jasno a na to potrebuje čas. Veľa času. Priveľa času. A to ho poriadne znervózňuje. 

Pokračovaním tohoto románu je román Neviditeľný zdroj. Dielo je nevhodné do 18 rokov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
309677
Názov
Adam
EAN/ISBN
9788097276805
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Blažena Ovsená
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
305
Rozmer
148x210
Hmotnosť
0,55
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Adam zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.