Pôsobenie kultúr v školskom prostredí

Vlasta Cabanová

SVK Slovensky Edis2013/06

Kniha: Pôsobenie kultúr v školskom prostredí - Vlasta Cabanová
Katalógové číslo: 307416 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pôsobenie kultúr v školskom prostredí

Cieľom monografie bolo analyzovať školské prostredie ako miesto stretu rôznych druhov kultúr a subkultúr, ktoré z rôznych aspektov ovplyvňujú procesy učenia, vyučovania a vzdelávania. Monografiu členíme na sedem kapitol, pričom sa najskôr zameriavame na analýzu podstatných znakov typických kultúr a subkultúr determinujúcich riadené a spontánne sociálne procesy. V ďalšej časti sa venujeme analýze funkcií školy v kontexte socálnej štruktúry spoločnosti, najmä ich vzťahu z hľadiska ovpyvňovania hodnotového systému jednotlivcov k iným entitám, k sociálnej stratifikácii, k demografickým populačným trendom a k ekonomicko-sociálnej situácii v slovenskej spoločnosti. Predmetom záujmu sú kultúry sociálnych jednotiek /rodiny, školy/ a ich existencia, na mikroúrovni vzťahy existujúce vo vnútri jednotiek, škôl a tried, úloha rodiny a triedneho učiteľa vo formovaní a utváraní kultúrne tolerantného prostredia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
307416
Názov
Pôsobenie kultúr v školskom prostredí
EAN/ISBN
9788055406145
Forma
Viazaná
Autor
Vlasta Cabanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/06
Rozsah
148
Rozmer
175x250
Hmotnosť
0,44
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pôsobenie kultúr v školskom prostredí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.