Okrasná záhrada: Práce podľa mesiacov

Záhrada: Ako na to?

Ivan Hričovský Lucia Harničárová

SVK Slovensky Plat4M Books2017/08

Kniha: Okrasná záhrada: Práce podľa mesiacov - Záhrada: Ako na to? - 1. vydanie - Ivan Hričovský, Lucia Harničárová
Katalógové číslo: 305125 viac »
Ušetríte až 1,83 € z bežnej ceny 6,95
A navyše získate 5 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Kvety - farebný skvost prírody

Kvety - farebný skvost prírody

Kvety sú nádhernou farebnou ozdobou v prírode, ich pestrosť je nekonečná. Rôzne tvary, farby, miesta výskytu. Milujeme k… Zistiť viac...
5,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Okrasná záhrada: Práce podľa mesiacov

Záhrada: Ako na to?

publikácia OKRASNÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov je určená najmä tým, ktorí chcú mať zo svojej záhradky nielen úžitok vo forme chutného ovocia, ale aj pôvabný ostrov rastlín a okrasných drevín. Autori poskytli svoje skúsenosti z pestovania krásy v záhradách s množstvom praktických ukážok, tipov a rád. Autorkou okrasnej časti knihy je Lucia Harničárová, ktorá v spolupráci s Ivanom Hričovským napísala záhradkársky bestseller OVOCNÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov. V tejto knihe o okrasnej záhrade prijateľným spôsobom v chronologickom poradí popisuje postupy jednotlivých prác. Vykresľuje krok po kroku napríklad rozmnožovanie letničiek, trvaliek, skalničiek, begónií, magnólií, fuksií, brugmansií, krušpánu z odrezkov a ďalších, zobrazuje rezy hortenzií a ruží a ich zazimovanie. Ďalej podáva postupy pri úprave skalky, skrášľovaní balkónov muškátmi a tiež návod ako docieliť, aby hýrili množstvom fascinujúcich farieb. Opisuje zmladzovacie rezy rastlín, prácu s cibuľovinami, kroky pri úprave jazierka, starostlivosť o trávnik, ako chrániť rastliny, kedy vyniesť zimujúce druhy, zimnú krásu v črepníkoch a poskytuje mnoho ďalších cenných rád. Nájdete v nej aj časť o úžitkovo-okrasných rastlinách od nestora slovenského ovocinárstva Ivana Hričovského s inšpirujúcimi postupmi pri pestovaní arónie, muchovníka, drieňa, rakytníka, jarabiny, bazy i zemolezu, ale aj málo známej ruže jabĺčkovej. Knihy OVOCNÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov a OKRASNÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov sú súčasťou edície Knihy do vrecka v novej sérii Záhrada: Ako na to? Postupne bude vydavateľstvo Plat4M Books v tejto záhradkárskej knižnici predstavovať činnosti v zeleninovej, ovocnej, okrasnej záhrade či vo vinohrade alebo pri ochrane, starostlivosti a výžive záhradných a okrasných rastlín.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
305125
Názov
Okrasná záhrada: Práce podľa mesiacov
Podnázov
Záhrada: Ako na to?
EAN/ISBN
9788089642427
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ivan Hričovský, Lucia Harničárová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Edícia
Knihy do kabelky
Rozsah
144
Rozmer
110×178 mm
Hmotnosť
0,18
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Okrasná záhrada: Práce podľa mesiacov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.