Ako román

Kniha: Ako román - Daniel Pennac
Katalógové číslo: 30458 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako román

Esej Daniela Pennaca Ako román, ktorá po prvý krát vyšla roku 1992, sa stala knihou roka. Lenčo ako sa zjavila v kníhkupectvách, predalo sa vyše 20 000 výtlačkov a o tri týždne záujem čitateľov vzrástol z 53 000 až na 200 000 predaných kníh za necelý rok po televíznom vystúpení Daniela Pennaca.

Esej Ako román sa číta na jeden dúšok ako veľmi dobre napísaný román. Vyžaruje z nej radosť z čítania a láska k literatúre - nie však patetická ako k nejakému božstvu, ale celkom obyčajná, pravá, bez ktorej sa nezaobídete. Pennac vie byť zhovievavý aj voči menej sčítaným, nezúfa nad dnešnou mládežou, skôr sa usiluje nenásilne (ako naozaj dobrý pedagóg) vzbudiť v mladých lásku ku knihám a verí, že sa k nim vrátia ako smädní po úpale z audiovizuálneho ožiarenia k prameňu s čistou vodou. Podľa úspechu, ktorý esej získala, predsa len ostáva nádej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
30458
Názov
Ako román
EAN/ISBN
9788085752892
Autor
Daniel Pennac
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
143×215×17
Hmotnosť
0,26
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako román zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.