Korene zla - CD

Denník dobrého detektíva 24.

Dominik Dán

SVK Slovensky Publixing2017

CD: Korene zla - CD - Denník dobrého detektíva 24. - Dominik Dán
Katalógové číslo: 304021 viac »
Ušetríte až 1,13 € z bežnej ceny 11,99
A navyše získate 10 vernostných bodov
Séria kníh: Dánovky do ucha
Dánovky do ucha
Titul je zaradený v tejto sérii
10,86
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

CD: Korene zla - CD

Denník dobrého detektíva 24.

Vražda na druhom brehu je vyriešená, vrah je zatknutý, oddelenie vrážd si môže na svoje konto pripísať ďalší úspech. Dohody s podsvetím sú uzavreté, život v Našom Meste by sa mohol uberať pokojnou cestou, no ako sa o pár dní ukáže, všetko je iba na chvíľu.

Zranenie Viktora Prajsa je oveľa vážnejšie, než predpokladal, Tibor Hakl sa odpratal z mesta, no nie natrvalo, Boss stráca kontrolu nad svojimi ľuďmi. Krauz zisťuje, že veľký Boss sa neštíti vydierať aj bežných ľudí, začína sa jeho zlatá éra. Chosé dostane od Ivany nôž na krk, Krauz má svojich kamarátov z mladosti plné zuby. A do tohto chaosu príde vražda, jedna z prvých v podsvetí. Hrozia však ďalšie. Už sa nevraždí na druhom brehu, už sa vraždí na našom.

Celé oddelenie vrážd sa mobilizuje a ide do boja s podsvetím, s ich vydieračskými, výpalníckymi, násilníckymi, chorými praktikami a s vraždami, ktorým v deväťdesiatych rokoch nebolo konca-kraja. Ako sa k nim postaví vtedajšia prokuratúra a súdy ovládané mocným mužom? Netušia.

O autorovi : Dominik Dán (1955) viac ako dvadsaťpäť rokov vyšetruje zločiny. Vďaka osobným kontaktom s vrahmi, lupičmi, únoscami a s inou „lepšou spoločnosťou“ pochopil nepísané zákony podsvetia. Pri písaní mrazivo autentických detektívnych príbehov čerpá z vlastných bohatých skúseností. Autorsky spolupracoval pri tvorbe slovenského seriálu Kriminálka Staré mesto. Všetky jeho knihy vyšli vo Vydavateľstve SLOVART a publikovania audiokníh sa v skvelom podaní Mariána Geišberga zhostila firma PUBLIXING Ltd.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
304021
Názov
Korene zla - CD
Podnázov
Denník dobrého detektíva 24.
EAN/ISBN
5060374030466
Forma
CD
Autor
Dominik Dán
Druh tovaru
CD
Rok vydania
2017
Rozmer
140×125
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
9%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Korene zla - CD zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.