Jeho veličenstvo, Hlavolam

Marián Goga

SVK Slovensky DAXE2017/08

Kniha: Jeho veličenstvo, Hlavolam - Marián Goga
Katalógové číslo: 303905 viac »
Ušetríte až 1,34 € z bežnej ceny 11,00
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,66
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Jeho veličenstvo, Hlavolam

Kniha Jeho veličenstvo, Hlavolam obsahuje hlavolamy, ktoré majú spoločného menovateľa - postup alebo návod nie je vopred daný a úloha má zvyčajne nejaký "háčik", t. j. nedá sa vyriešiť bežným postupom tak, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Riešiteľ hlavolamov je nútený intenzívne premýšľať, meniť prístupy, kombinácie, pozerať sa na problémy z viacerých strán, skrátka, musí kreatívne myslieť.

Hlavným cieľom tejto knihy je posilniť u čitateľa záujem o logické premýšľanie, naučiť ho logicky uvažovať, cvičiť predstavivosť a dôvtip pri riešení rôznych hlavolamov a zdokonaľovať svoje kreatívne myslenie. Kniha obsahuje mnoho problémov, hlavolamov a úloh, ktoré treba riešiť premýšľaním, dôvtipom a úsudkom.

Kniha je určená čitateľom od 12 do 99 rokov a ponúka nielen úlohy veľmi jednoduché a ľahké, ale aj zložitejšie, ktoré zaručene preveria dôvtip, predstavivosť, kreativitu i vedomosti čitateľa mladšej i staršej vekovej kategórie. Dajú sa tu nájsť úlohy a hlavolamy, ktoré čitateľa určite zaujmú, pobavia a zároveň precvičia jeho šedé mozgové bunky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
303905
Názov
Jeho veličenstvo, Hlavolam
EAN/ISBN
9788089429578
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Marián Goga
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
184
Rozmer
165×235 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jeho veličenstvo, Hlavolam zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.