Skúška z lásky

Naučí ich láska, čo obaja potrebujú zo všetkého najviac?

Jennifer Probstová

IKAR2017/08 SVK Slovensky

Kniha: Skúška z lásky - Naučí ich láska, čo obaja potrebujú zo všetkého najviac? - 1. vydanie - Jennifer Probstová
Katalógové číslo: 300975
Kolekcia titulov: Máj - lásky čas

Máj - lásky čas

Romány nielen pre zaľúbených o zaľúbených.Pre všetkých, ktorí túžia po láske. Pre tých, ktorí lásku majú, alebo ju hľada… Zistiť viac...
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Skúška z lásky

Naučí ich láska, čo obaja potrebujú zo všetkého najviac?

Connor Dunkle má odjakživa jasno v tom, čo mu žena môže dať – má byť pekná, prítulná a poruke. Ak tieto tri P nemá, potom on nemá záujem. Vďaka svojej mužnosti a neodolateľnému šarmu zakaždým dostane, čo chce aj koho chce. Až kým nestretne ženu, ktorá mu urobí zo života peklo... a jeho to nadchne.

Ella Blaková sa stará o syna a zároveň pracuje ako profesorka anglickej literatúry na univerzite, kam sa dostala vďaka húževnatej práci a usilovnosti. Výchova desaťročného syna na ňu kladie nemalé nároky, rovnako ako jej študenti – predovšetkým Connor Dunkle, ktorý si myslí, že u nej dostane skúšku za sladký úsmev. Jeho postoje k ženám ju pobúria, nakoniec sa nad ním predsa zľutuje a súhlasí, že mu dá ešte jednu šancu, ak vypracuje špeciálne zadanie.

Keď medzi nimi nečakane preskočí iskra, ani jeden nie je pripravený priznať si, čo skutočne cíti. Dovolia láske naučiť ich to, čo obaja potrebujú vedieť zo všetkého najviac?

Preložila Martina Fedorová

Úryvok z obsahu knihy ...

Komu by napadlo, že obstarožná profesorka anglického jazyka bude mať spôsoby masového vraha?
Bleskurýchle prehodnotil situáciu a preskupil sily. Naklonil hlavu a pozrel jej priamo do očí, aby bolo jasné, že sa nevzdá. „Podľa mňa to bol smiešny a hrozne vyumelkovaný príbeh, v ktorom hlavná hrdinka celý čas omieľa farbu tapety namiesto toho, aby v sebe zozbierala odvahu niečo zmeniť. Ak teda chcete počuť môj názor.“
Trieda zašumela, ozval sa chichot. Očakával protiútok. Hodil jej rukavicu pred celou triedou, na jej vlastnom teritóriu. Connorovi to však bolo v tej chvíli jedno. Poviedka mu liezla hore krkom a bola nesmierna úľava povedať to nahlas.
V kútiku úst sa jej usadil zdržanlivý úsmev. „Čestné a priame...“ prikývla.
Uškrnul sa.
„... z úst čitateľa, ktorý ani netuší, čo čítal, a nemieni vynaložiť štipku úsilia, aby autorovi porozumel. Rozvalí sa v kresle a od literatúry očakáva nanajvýš zopár vrážd, sex a dostatočnú dávku vulgarizmov. Táto spoločnosť vskutku netúži po ničom inom než po zábave a neznáša, ak od nej niekto vyžaduje, aby pohla rozumom. Čo rozumom, ani len malíčkom nemieni pohnúť, aby sa priblížila niečomu skutočne veľkému. Jedným slovom, pán Dunkle, sklamali ste ma. Očakávala som od vás oveľa viac.“
Úškrn mu zamrzol na tvári.

Podrobnejšie info
Katalógové číslo
300975
Názov
Skúška z lásky
Podnázov
Naučí ich láska, čo obaja potrebujú zo všetkého na
EAN/ISBN
9788055155692
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jennifer Probstová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
192
Rozmer
200×125×19 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Skúška z lásky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.