Tarot Rider-Waite (sada: karty + brožúrka)

Základný návod na výklad

Arthur E. Waite

SVK Slovensky Eugenika2019/04

Kniha: Tarot Rider-Waite (sada: karty + brožúrka) - Základný návod na výklad - Arthur E. Waite
Katalógové číslo: 298979 viac »
Ušetríte až 1,76 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,14
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tarot Rider-Waite (sada: karty + brožúrka)

Základný návod na výklad

Najznámejší druh tarotových kariet na svete. Z jeho symboliky vychádza väčšina všetkých ostatných výtvarných spracovaní tarotu. Na rozdiel od druhej najznámejšej sady – Crowley tarotu je Rider-Waite oveľa viac „rozprávačský“. V podobe pestrých figurálnych výjavov je totiž zobrazená nie len Veľká, ale aj Malá arkána (v Crowley tarote sú karty Malej arkány znázornené iba abstraktným usporiadaním daného počtu Palíc, Mečov, Mincí a Pohárov). Všetkých 78 jednotlivých karát sa preto dá veľmi ľahko interpretovať v súlade s vlastnými pocitmi a predstavami. Rider-Waite tarot je preto ideálny najmä pre toho, kto žiadne vykladacie karty zatiaľ ešte nemá. Ku kartám je priložená brožúrka so stručným návodom na to, ako karty používať a čo znamenajú. Každú kartu v nej nájdete podrobne vysvetlenú podľa toho, ako sa môže ocitnúť pri výklade, vrátane možnosti, ak si ju vytiahnete otočenú hore nohami. V druhej časti knižôčky sa nachádzajú návody na niekoľko spôsobov výkladu. Budete tak môcť karty vykladať sebe aj známym a naučíte se im rozumieť, aj ak ste úplní začiatočníci. Tarot je vynikajúca pomôcka vo všetkých nejasných či ťažkých situáciách, pri partnerských krízach, alebo jednoducho pri hľadaní podnetov pre ďalší osobný rast a vývoj. Inteligentná zábava, seriózny radca, psychologická prvá pomoc!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298979
Názov
Tarot Rider-Waite (sada: karty + brožúrka)
Podnázov
Základný návod na výklad
EAN/ISBN
9781038001658
Forma
Brožovaná
Autor
Arthur E. Waite
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Rozsah
48
Rozmer
57×90
Hmotnosť
0,16
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tarot Rider-Waite (sada: karty + brožúrka) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.