Slovník stavebno-technický

Slovensko-nemecko-anglicko-maďarský

Oto Makýš

_ Viacjazyčné Eurostav2017

Kniha: Slovník stavebno-technický - Slovensko-nemecko-anglicko-maďarský - Oto Makýš
Katalógové číslo: 298805 viac »
31,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Slovník stavebno-technický

Slovensko-nemecko-anglicko-maďarský

Slovník je zostavený so zámerom pomôcť pri spracovaní dokumentácie prípravy realizácie stavieb – technických správ, postupov výstavby, technologických predpisov, zostavovaní časových plánov, ale aj pri vedení, riadení, komunikácii a kontrole jednotlivých činností stavebnej praxe. Slovník vo svojom zameraní zohľadňuje aj pripravovaný nový stavebný zákon a akceptuje požiadavky skúšok na získanie odbornej spôsobilosti pre požadované činnosti. Obsahuje takmer 5 000 hesiel, ktoré sú najfrekventovanejšie a sú preložené do štyroch jazykov, čo predstavuje základnú slovnú zásobu nevyhnutnú pre komunikáciu na stavenisku medzi účastníkmi výstavby, ale aj na konferenciách, seminároch, rokovaniach a pod. Jednotlivé výrazy sú zostavené v abecednom poradí, ale zároveň aj podľa súvisiacich pojmov objasňujúcich technologické nadväznosti, členenie a obsah. Sú tu výrazy, ktoré sa používajú na stavbách, pri riadení stavieb, výrazy týkajúce sa stavebnej techniky, energií, podnikania v stavebníctve, cenových ponúk, rozpočtov atď. Súčasťou slovníka bude aj CD, na ktorom budú zoradené heslá podľa abecedy a ktoré umožní rýchle vyhľadávanie výrazov v každom z jazykov v elektronickej podobe. Štvorjazyčný stavebno-technický slovník pre oblasť prípravy a realizácie stavieb je určený pre všetkých, ktorí sa profesionálne zaoberajú stavebníctvom: pre projektantov, stavbyvedúcich, stavebný dozor, stavebníkov, ale aj pre študentov škôl stavebného zamerania i širokú odbornú verejnosť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298805
Názov
Slovník stavebno-technický
Podnázov
Slovensko-nemecko-anglicko-maďarský
EAN/ISBN
9788089228492
Forma
Pevná
Autor
Oto Makýš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
147
Rozmer
215×265
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovník stavebno-technický zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.