Smútok je tvor s krídlami

Max Porter

SVK Slovensky Inaque.sk2017/06

Kniha: Smútok je tvor s krídlami - Max Porter
Katalógové číslo: 298704 viac »
Ušetríte až 1,17 € z bežnej ceny 11,50
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,33
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Smútok je tvor s krídlami

Dvaja malí chlapci v londýnskom byte čelia neznesiteľnému smútku z náhlej straty matky. Ich otec, ktorý sa venuje poézii Teda Hughesa, si predstavuje budúcnosť naplnenú láskavými návštevami a prázdnotou. V tejto temnej noci ich navštívi Vrana – zákerný, smutný tvor, ktorý lieči a dozerá na deti. Smutný vták je priťahovaný touto rodinou a vyhráža sa, že zostane dovtedy, kým ho už nebude potrebovať.

Výnimočný debut Maxa Portera je naplnený nečakaným humorom a pravdou.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298704
Názov
Smútok je tvor s krídlami
EAN/ISBN
9788089737529
Forma
Pevná
Autor
Max Porter
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/06
Rozmer
110×169
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
22.10.2017 19:31:49

Útla a obsahom nie veľmi rozsiahla, ale veľmi zvláštna kniha. Napísaná spôsobom, ktorý sa asi nebude všetkým páčiť, ale jej obsah zabolí, núti sa zamyslieť. Smutné čítanie strieda miestami až čierny humor. Všetci sme niekoho stratili a vieme ako to prázdne miesto kričí a bolí. V tomto príbehu muž stratil ženu a deti mamu. Náhle, bez upozornenia, bez choroby, nik nebol na to pripravený. Niečo nepredstaviteľné. Zrazu všetky chronicky známe veci, činnosti a prostredia sú cudzie, prázdne. Chýba tam totiž tá, ktorá drobnosťami napĺňala priestor. Takéto veci prehliadame a uvedomíme si ich až vtedy, keď zrazu nie sú. "A ja už jej nikdy nebudem vyberať knihy na jej narodeniny. Prestanem tu nachádzať jej vlasy. Prestanem počuť jej dych. Už nikdy sa nepohádame..." Muža-otca a dvoch chlapcov drví smútok a žiaľ, ktorý sa premení na čiernu vranu, ktorá sa im prihovára žije s nimi v dome, pomáha im vyrovnávať sa s bolesťou. Do doby, keď sa rozhodnú žiť ďalej svoj život a popol milovanej ženy a mamy rozsypú na pláži, ktorú milovala. Krásna kniha, úsporné nádherné myšlienky, ktoré sú ale veľké ako vesmír. Príbeh je plný spomienok na milovaného človeka, ktorého už niet a hlavne snahy pochopiť a vyrovnať sa s tým, čo sa stalo. Naozaj zvláštne čítanie, spisovateľ zvolil aj netradičnú formu. Odporúčam prečítať.