Kontrola kvality na stavbách 2. diel - Hrubá stavba

2. aktualizované vydanie

doc.Ing. Ivan Juríček, PhD.

SVK Slovensky Eurostav2016

Kniha: Kontrola kvality na stavbách 2. diel - Hrubá stavba - 2. aktualizované vydanie - doc.Ing. Ivan Juríček, PhD.
Katalógové číslo: 294994 viac »
32,35

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kontrola kvality na stavbách 2. diel - Hrubá stavba

2. aktualizované vydanie

Druhé – aktualizované a doplnené – vydanie publikácie Kontrola kvality na stavbách, 2. diel Hrubá stavba vychádza po štyroch rokoch od prvého vydania. Zaoberá sa kontrolou kvality zhotovovania konštrukcií hrubej stavby pri realizácii pozemných stavieb. Bude efektívnou pomôckou pre všetkých, ktorí sa podieľajú na riadení a zabezpečení kvality stavby vo fáze prípravy a najmä pri realizácii kvalitného stavebného diela. Publikácia je rozdelená do piatich kapitol. Prvá kapitola je úvodná – tu je objasnená celková štruktúra publikácie a vysvetlené základné pojmy súvisiace s témou. Druhá kapitola uvádza prehľad normových požiadaviek na kontrolu kvality prác pri výrobe hrubej stavby. V tretej kapitole je uvedený súbor skúšobných metód a postupov používaných pri kontrole kvality pri realizácii hrubej stavby, spracovaný v súlade s aktuálne platnými technickými normami, ktoré kontroly a skúšky presne špecifikujú. Publikácia obsahuje tiež súbor kontrolných listov (checklistov), spracovaných ako pomôcka pre kontrolu takých činností, ktorých zabezpečenie je nevyhnutnou podmienkou kvalitného priebehu prác. Tieto kontrolné listy sú aj na CD ako súčasť knihy. Texty publikácie sú spracované precízne, štruktúrovane a na vysokej odbornej úrovni, čo podporuje zrozumiteľnosť a jej dobrú čitateľnosť. Publikácia zahŕňa platné normatívne podklady a skúšobné metódy v nadväznosti na kvalitu výstavby, fundovaným spôsobom podáva ucelený teoretický a praktický náhľad do problematiky zaistenia kvalitnej stavebnej výroby a môže tak výrazne prispieť k zvýšeniu úrovne zabezpečovania kvalitnej stavebnej výroby. Publikáciu uvítajú nielen pracovníci útvarov kontroly kvality, manažéri kvality na stavbách, stavbyvedúci, majstri, technický dozor investora, ale aj všetci ostatní zainteresovaní odborníci v oblasti kontroly kvality na stavbách. Cenné informácie získajú z nej i pracovníci skúšobných laboratórií, študenti stredných a vysokých škôl stavebného zamerania, ktorí sa majú oboznámiť s celou škálou kontrolných a skúšobných činností.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
294994
Názov
Kontrola kvality na stavbách 2. diel - Hrubá stavb
Podnázov
2. aktualizované vydanie
EAN/ISBN
9788089228478
Forma
Pevná
Autor
doc.Ing. Ivan Juríček, PhD.
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,72
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kontrola kvality na stavbách 2. diel - Hrubá stavba zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.