Očarený lord

3

Tracy Anne Warrenová

Slovenský spisovateľ2017/05 SVK Slovensky

Kniha: Očarený lord - 3 - 1. vydanie - Tracy Anne Warrenová
Katalógové číslo: 294738
Séria kníh: V pasci
V pasci
Titul je zaradený v tejto sérii
9,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Očarený lord

3

Zabudnite na každodenné starosti týkajúce sa detí, domácnosti, či práce a prečítajte si ďalšiu romantickú knihu od obľúbenej autorky, ktorá vás určite očarí!

Hlavná hrdinka Eliza Hammondová zdedila po svojej  tete značný majetok. Veľké majetky však neprinášajú len šťastie a radosť, ale aj množstvo starostí a problémov. Eliza, ktorá túži po pravej láske na celý život,  je zrazu obklopená mužmi, ktorí sa uchádzajú o jej ruku. Viac ako nádej na šťastné manželstvo s milujúcou ženou ich však priťahuje jej obrovský majetok.

Kto pomôže Elize, ktorá je tichá a zdržanlivá, čo práve nie sú tie najlepšie vlastnosti pri hľadaní naozajstnej lásky? Na pomoc prichádza jej najlepšia priateľka Violet.

Violet v snahe pomôcť nájsť toho pravého milujúceho a ideálneho manžela pre Elizu sa obracia so žiadosťou o radu a pomoc na svojho švagra lorda Christophera Wintera. Lord, ktorého prezývajú Kit, ako skúsený muž veľmi dobre vie, aká by mala byť dáma z vyššej spoločnosti a čo sa od nej očakáva. Eliza a Kit sa začnú stretávať a zázračná premena z utiahnutej krásky na očarujúcu dámu môže začať! Muži ju budú zbožňovať a obdivovať jej vyberané spôsoby hodné dámy z vysokej spoločnosti. Teraz si už môže vyberať zo zástupov vhodných nápadníkov. Ale nič nie je jednoduché. Elizu jej nápadníci nezaujímajú. Už dávno vo svojom srdci tají lásku k jednému mužovi... Je ním Kit.

© 2017 Autorsky chránený materiál   


Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
294738
Názov
Očarený lord
Podnázov
3
EAN/ISBN
9788022019712
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tracy Anne Warrenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/05
Rozsah
288
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Očarený lord zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.