Photographer`s Eye

Kniha: Photographer`s Eye - Michael Freeman
Katalógové číslo: 292566 viac »
38,20

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Photographer`s Eye

The Photographers Eye was the first systematic guide to photographic composition, and Michael Freemans practical and authoritative advice quickly won a wide readership that made the book a best-seller worldwide and makes it required reading for all serious photographers. In the companion volume, The Photographers Eye: A Graphic Guide, he develops his theme using a uniquely visual approach; illustrations and diagrams bring Freemans expertise to life so you can instantly understand how and why a picture works. Together, they represent the last word on the subject, and presenting both books in hardback in a substantial cloth-bound slipcase, this two-book set will prove an enduring reference to the central photographic art.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
292566
Názov
Photographer`s Eye
EAN/ISBN
9781781579879
Forma
Tvrdá
Autor
Michael Freeman
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
384
Rozmer
27.2 x 24.6 cm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Photographer`s Eye zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.