Apartmán

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2017/09

Kniha: Apartmán - 1. vydanie - Danielle Steel
Katalógové číslo: 289265 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
3,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Apartmán

Osudy štyroch mladých žien sa prelínajú v apartmáne v srdci New Yorku. Claire je dizajnérka obuvi, ktorá pochádza zo San Francisca. Abby je ctižiadostivá spisovateľka, ktorá sa chce postaviť na vlastné nohy a žiť podľa vlastných predstáv ďaleko od svojej úspešnej rodiny v Los Angeles. Morgan je ambiciózna finančná konzultantka na Wall Street. Sasha je študentka medicíny.  

V kritických chvíľach života ich zviedol osud dohromady a spolu zdieľajú priestranný podnájom. Hoci sú úplne odlišné, postupne sa medzi nimi vytvorí hlboké a dôverné priateľstvo. Vytvoria si svoj vlastný bezpečný prístav uprostred najľudnatejšieho a najrušnejšieho mesta sveta. Dôverujú si a pomáhajú si akoby boli rodina. Veria, že to tak bude navždy.  

Avšak pokojné plynutie ich spoločného života a pevné putá, ktorý si navzájom vytvorili, sú testované novými vzťahmi, pracovnými príležitosťami a prekvapujúcimi okolnosťami. 

Preložila Zuzana Gašparovičová.

© 2017 Autorsky chránený materiál



Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
289265
Názov
Apartmán
EAN/ISBN
9788055155258
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
304
Rozmer
200×125×28 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Tri obyvateľky bytu si mysleli, že vidia dvojmo. Sashina sestra Valentina si z nich rada uťahovala a ďalších päť rokov sa za Sashu často vydávala. Mala aj kľúč od ich bytu. Obe sestry si boli blízke, no povahovo boli odlišné ako deň a noc. Valentina ako úspešná modelka sa pohybovala vo vysokej spoločnosti, Sasha bola lekárka oddaná práci a hlavným odevom v jej šatníku bol lekársky plášť. Už päť rokov sa pripravovala na prvú atestáciu v Langone Medical Center Newyorskej univerzity.

 Mladé ženy tvorili rôznorodú a nezvyčajnú skupinu, no všetky boli pôvabné a zaujímavé. Päť rokov žili pod jednou strechou, pomáhali si, mali sa rady a stali sa z nich oddané priateľky. Nemali recept na priateľstvo, ich spolužitie bolo aj napriek povahovým rozdielnostiam a odlišnému životnému štýlu idylické. Boli súčasťou akejsi rodiny, ktorú si samy vybrali, a loftový apartmánový byt v Hell’s Kitchen sa stal ich domovom.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Apartmán zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.