Klinická psychológia

Druhé, prepracované a rozšírené vydanie

Anton Heretik Anton Heretik, ml.

SVK Slovensky Psychoprof2016

Kniha: Klinická psychológia - Druhé, prepracované a rozšírené vydanie - Anton Heretik, Anton Heretik, ml.
Katalógové číslo: 285388 viac »
Ušetríte až 2,09 € z bežnej ceny 69,00
A navyše získate 66 vernostných bodov
66,91
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Klinická psychológia

Druhé, prepracované a rozšírené vydanie

Po 10 rokoch vychádza dôkladne prepracované a rozšírené vydanie vysokoškolskej učebnice. Kolektív 20 slovenských klinických psychológov podáva erudovaný prehľad o súčasnom stave výskumu a klinickej praxe tejto oblasti aplikovanej psychológie. V jednotlivých kapitolách všeobecnej časti sa zaoberá históriou, predmetom a metodológiou klinickej psychológie, ako vo výskume, tak v prístupe k jednotlivému klientovi. Definuje problém normality duševného zdravia, rozoberá príčiny psychických a psychosomatických porúch a analyzuje ich zvláštnosti v jednotlivých vývinových obdobiach. V špeciálnej časti je každá kapitola venovaná inej oblasti psychických porúch (úzkostné poruchy, poruchy osobnosti, schizofrénne psychózy, afektívne poruchy, poruchy príjmu potravy). Osobitne sa venuje jednotlivým psychosomatickým ochoreniam (srdcovocievne, dýchacie, interné, onkologické ochorenia) a psychológii ľudí s rôznymi postihnutiami (poruchy zraku, sluchu, komunikácie, mentálne postihnutia). Zvláštny dôraz je kladený na poruchy detského vývinu i klinickú problematiku vyššieho veku. Samostatné kapitoly sú venované neuropsychológii (diagnostike a rehabilitácii poškodenia mozgu) a psychologickej sexuológii. Nová je kapitola o psychofarmakológii, ktorá mapuje súčasný stav tejto oblasti terapie duševných porúch. Kniha je určená nielen na pre- a postgraduálne vzdelávanie klinických psychológov, ale aj odborníkom z viacerých medicínskych odvetví a v neposlednej rade vzdelaným laikom so záujmom o problematiku duševného zdravia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
285388
Názov
Klinická psychológia
Podnázov
Druhé, prepracované a rozšírené vydanie
EAN/ISBN
9788089322244
Forma
Pevná
Autor
Anton Heretik, Anton Heretik, ml.
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
912
Rozmer
166×235
Hmotnosť
1,57
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Klinická psychológia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.