Čierna vdova

Agent Gabriel Allon

Daniel Silva

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2017/02

Kniha: Čierna vdova - Agent Gabriel Allon - 1. vydanie - Daniel Silva
Katalógové číslo: 284944 viac »
Séria kníh: Agent Gabriel Allon
Agent Gabriel Allon
Titul je zaradený v tejto sérii
11,51

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čierna vdova

Agent Gabriel Allon

Najnovší strhujúci triler z populárnej série Daniela Silvu.

Legendárny špión a reštaurátor Gabriel Allon sa chystá prevziať funkciu riaditeľa izraelskej tajnej služby, no v poslednej chvíli mu tom zabráni bombový útok v parížskej štvrti Marais. Bezradná francúzska vláda požiada Allona, aby odstránil strojcu útoku, prv než udrie znova. Hľadaným teroristom je muž, ktorého volajú Saladin. Ak ho chce Allon dolapiť, musí nastrčiť agentku do najnebezpečnejšej teroristickej skupiny na svete. Je ňou skvelá lekárka, mladá žena rovnako odvážna ako krásna. Na Gabrielov príkaz vystupuje ako čierna vdova bažiaca po pomste. Čaká ju nebezpečná cesta z parížskych predmestí cez ostrov Santorini a islamský kalifát až do Washingtonu, kde Saladin plánuje apokalyptickú noc hrôzy, ktorá má zmeniť chod svetových dejín...

Knihu preložila: Alena Redlingerová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
284944
Názov
Čierna vdova
Podnázov
Agent Gabriel Allon
EAN/ISBN
9788022019576
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Daniel Silva
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/02
Rozsah
368
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
22.08.2017 14:54:14

Ďalšie pokračovanie úspešnej série o agentovi Mossadu, Gabrielovi Allonovi. Tentokrát nás dej privedie do Paríža , kde sa odohrajú teroristické útoky, pod hlavičkou neznámeho stúpenca vojny proti kresťanom a židom. Je to však mozog, ktorý si na špinavú prácu zmanipuluje sfanatizovaných stúpencov a "čierne vdovy", ktoré už nemajú čo stratiť. Kto je Saladin ktorý chce zmeniť dejiny a presunúť ručičku na váhach svetovej moci? Ako sa so situáciou vysporiada staronový agent, ktorý sa má stať budúcim šéfom "inštitútu"? Potrebuje nájsť novú čiernu vdovu, hovoriacu po arabsky aj francúzsky, ktorá sa dostane do srdca islamského štátu a splní po ukončení výcviku svoju úlohu. Kniha má spád a nudiť sa pri nej nebudete. Autor predpovedal už počas jej písania teroristicky útoky v Európe a vo svete. Smutné je, že ako sám uvádza, že nie je pyšný na svoju predvídavosť, a kiež by všetko existovalo, len na stránkach tejto knihy. Imaginárny svet vytvorený autorom, má však veľmi blízko tmavej realite týchto dní a čitateľ si môže urobiť obraz pohľadom na obidve strany dobra aj zla.