Krátka príručka pre hospodárov - pestovateľov semien

SVK Slovensky alter-nativa2016

Kniha: Krátka príručka pre hospodárov - pestovateľov semien
Katalógové číslo: 284013 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 3,90
A navyše získate 3 vernostné body
3,76
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Krátka príručka pre hospodárov - pestovateľov semien

Brožúrka, ktorá presvedčivým spôsobom a jasnými pokynmi uvedie hľadajúcich do umenia získavať si vlastné semená hospodárskych plodín. 10 dôvodov pre zachovávanie semien v úvode brožúry Vám zodpovie všetky "prečo". Základná botanika uvedie i začiatočníkov do tajomstiev prírodných zákonitostí a poučí čitateľa o tom, "ako sa veci majú", ako funguje rozmnožovanie rastlín, a na čo si pri semenárení dať pozor. Kapitola "Všeobecné pokyny" Vám dá odpoveď na praktické otázky semenárenia, dozviete sa, aké je dôležité vedieť koľko potrebujete pestovať rastlín, ktorým umožníte rozvinúť sa do kvetu a vytvoriť semená; dozviete sa o pokynoch o bezpečných vzdialenostiach sadenia a iných dôležitých znalostiach, ktoré by ste mali vedieť, aby Vaše semienka boli kvalitné. Samostatná kapitola sa venuje prezimovaniu dvojročnej koreňovej zeleniny. Následne sa v publikácii dozviete o pestovaní jednotlivých čeľadí rastlín, nájdete tu: - čeľaď cesnakovitých (Alliaceae); - čeľaď kapustovitých (Brassicaceae); - čeľaď mrlíkovitých (Chenopodiaceae); - čeľaď zložnokvetých (Compositae) / astrovitých (Asteraceae); - čeľaď tekvicovitých (Cucurbitaceae); - čeľaď lipnicovitých (Poaceae); - čeľaď bôbovitých (Fabaceae) / leguminóznych (Leguminosae); - čeľaď ľuľkovitých (Solanaceae); - čeľaď zelerovitých (Apiaceae) / mrkvovitých (Daucaceae).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
284013
Názov
Krátka príručka pre hospodárov - pestovateľov semi
EAN/ISBN
9788097172428
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
32
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,06
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Krátka príručka pre hospodárov - pestovateľov semien zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.