Prestaňte premýšľať, začnite žiť

Richard Carlson

SVK Slovensky Eastone2016

Kniha: Prestaňte premýšľať, začnite žiť - Richard Carlson
Katalógové číslo: 281739 viac »
7,37

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prestaňte premýšľať, začnite žiť

Chcete byť šťastnejší? Cítiť viac radosti a vnútornej sily? Ako sa môžete zbaviť negativity a urobiť si zo šťastia návyk? Richard Carlson, autor celosvetového bestsellera Netrápte sa pre maličkosti, ktorý vyšiel v 135 krajinách sveta, má kľúč. Odomknite silu vnútornej pozitivity a otvorte sa každodennej radosti. Dnes sa veľmi propaguje pozitívne myslenie, ale už vám nik nevysvetlí, že to samo osebe nestačí, aby vás vytiahlo zo stavu depresie na dlhý čas. „Pozitívni premýšľači“ sú rovnako ponechaní na milosť svojim vlastným myšlienkam ako negatívne mysliaci – a to preto, lebo sú presvedčení, že myslenie je niečo, čo sa im deje, namiesto aby si uvedomili, že ho sami „vykonávajú“. Je to zdanlivo drobný, ale kľúčový rozdiel. Ako teda byť šťastnejší? Treba prestať zápasiť so svojimi (mysľou vytvorenými) emóciami a začať konečne žiť v prítomnosti! A táto kniha ponúka praktické, múdre a jednoduché stratégie, ako túto zmenu uskutočniť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
281739
Názov
Prestaňte premýšľať, začnite žiť
EAN/ISBN
9788081092985
Forma
Brožovaná
Autor
Richard Carlson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
216
Rozmer
130×195
Hmotnosť
0,10
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prestaňte premýšľať, začnite žiť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.