Na juh od raja

Andrej Bán

SVK Slovensky SLOVART2016/10

Kniha: Na juh od raja - Andrej Bán
Katalógové číslo: 279636 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Na juh od raja

Fotograf a reportér časopisu .týždeň Andrej Bán vo svojej tretej autorskej knihe prináša 82 čiernobielych dokumentárnych fotografií z 25 krajín, ktoré navštívil počas uplynulých 25 rokov.

Jedinečné snímky autor dopĺňa pútavými textami o živote v regiónoch postihnutých vojnami, exodmi, etnickými či náboženskými konfliktami a prírodnými katastrofami.

Hoci v knihe dominujú fotografie z krízových oblastí, publikácia nie je iba o hrôzach, ale najmä o nádeji a schopnosti bežných ľudí prežiť a vyrovnať sa so svojím osudom.

Fotograf sa opakovane vracia najmä do Kosova, Bosny a Hercegoviny, Gruzínska, Pakistanu či Afganistanu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279636
Názov
Na juh od raja
EAN/ISBN
9788055624815
Forma
Polotuhá flexo
Autor
Andrej Bán
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/10
Rozsah
208
Rozmer
210×240 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
15.01.2020 00:13:38

"Som tulák a svedok", takto začína svoju knihu Andrej Bán, v ktorej ponúka príbehy počas štvrťstoročia. Od Bosny, Gruzínska, Japonska, Haiti a rôznych vysoko exponovaných kútov sveta, zaznamenáva na fotografiách okamihy, keď sa ľudia musia vyrovnávať s následkami vojen a katastrof. Pútavo spracovaná kniha je doplnená vcelku rozsiahlymi príbehmi zo svetových regiónov s osobnými skúsenosťami autora. Použité fotografie sú veľmi silné a vyvolajú vo vás nutkavú emóciu premýšľať o tom čo sa deje v tomto svete. Pre mňa je to dielo, ktoré som neprečítal na jeden krát. Fotografie a jednotlivé príbehy sú skôr čítanie na večerné etapy, keď budete nad dočítanou pasážou premýšľať. Veľakrát som sa vrátil a prezeral si fotky a premietal si vypovedané udalosti.Určite zanechajú silný dojem a knihu si otvoríte viac ako jeden krát. Odporúčam ju nie len pre jej estetickú hodnotu ale aj pre jej výborné reportážne spracovanie.