Výběr z povídek Karla Čapka

Karel Čapek

CZE Česky SUPRAPHON2016/11

Médium CD: Výběr z povídek Karla Čapka - Karel Čapek
Katalógové číslo: 278902 viac »
Ušetríte až 1,58 € z bežnej ceny 9,48
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Médium CD: Výběr z povídek Karla Čapka

Účinkují Josef Vinklář, Jiří Sovák, Rudolf Hrušínský, Miloš Nedbal, Jiří Mikota, Stanislav Fišer, Vlastimil Brodský, Čestmír Řanda, Svatopluk Beneš, Viktor Preiss, Jana Drbohlavová, Vladimír Krška, Pavel Spálený, Roman Hemala, Růžena Lysenková, Ladislav Kazda a Jiří Horčička

Rudolf Hrušínský, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Josef Vinklář, Viktor Preiss a řada dalších ve zvukové adaptaci známých detektivních příběhů. Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci. Zpracování legendárního režiséra Jiřího Horčičky z roku 1980 přináší, kromě originálního autorského vkladu, především špičkové výkony celé plejády našich nejlepších herců.Čapkovy povídky se díky mistrovské práci s českým jazykem a poutavému stylu vyprávění nejen dobře čtou, ale i poslouchají.Excelentní dramatizace sedmi povídek Karla Čapka s českými hereckými legendami!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
278902
Názov
Výběr z povídek Karla Čapka
EAN/ISBN
099925643621
Autor
Karel Čapek
Druh tovaru
Médium CD
Rok vydania
2016/11
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Výběr z povídek Karla Čapka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.