Hanabi

CZE Česky Rexport, s.r.o.2016

Stolová hra: Hanabi
Katalógové číslo: 275981 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Stolová hra: Hanabi

Hanabi je hezká karetní kooperativní hra s netradicním herním mechanismem. Hráci se v roli týmu ohnostrujcu snaží predvést publiku co nejhezcí ohnostroj. Hra je zajímavá zejména tím, že hráci se nesmí dívat na vlastní karty (mají je zadní stranou k sobe). Všichni tak vidí karty ostatních, ale ne svoje. Cílem je vzájemne spolupracovat a radit si tak, aby se podarilo vyložit karty ve správném poradí, ale pozor! Rad je možné použít jen omezené množství a je tedy velmi duležité dát tu správnou radu správnému hráci, jinak se muže snadno stát, že hrác pošle špatnou petardu na špatné místo a celý dojem z ohnostroje pokazí. Krome logiky tak procvicíte i pamatováka, protože nekteré karty si musíte pamatovat i nekolik kol, než je mužete zahrát.

Nová edice Hanabi je nyní ve ctvercové plechové krabicce, takže karty jsou ctvercové a obsahuje také 6 bonusových karet. Chtel bych upozornit také na to, že nový je i EAN kód a také cena.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
275981
Názov
Hanabi
EAN/ISBN
3760052142192
Druh tovaru
Stolová hra
Rok vydania
2016
Rozmer
90×90 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hanabi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.